Maddisenj – mode och föräldraskap

En skakad värld

Hej på er!

 

Hur mår ni? Här hemma mår vi bra även om barnen varit lite småsnoriga ett par dagar. Vilka märkliga tider vi lever i just nu, tänk vad fort ens värld kan skakas om. Och nu är det inte bara den enskildes värld utan verkligen mer eller mindre hela jordens befolkning som blir omskakade av denna pandemi.

 

Min frånvaro beror nästintill helt på just coronaviruset då jag jobbar med detta dagligen. Jag har varit ledig ca 3 dagar på 3v allt som allt och har snittat 10-12h om dagen så det börjar kännas i både kropp och knopp och då är vi ändå som jag förstått och tror bara i början av detta jäkelskap i Sverige. Jag jobbar, som några av er vet, med krisberedskap på ett sjukhus i en region och där sitter jag nu som en av funktionerna i vår ledning på sjukhuset. Vi ska försöka lösa de problem som kommer och hitta nya sätt att vårda etc i coronans spår. Det är ett stort uppdrag och ett tufft uppdrag där det svänger snabbt så det gäller att hänga med. Igår var jag inne och jobbade extra på mitt gamla jobb nämligen en intermediärvårdsavdelning/akutvårdsavdelning. Så jag var fullt utrustad med all skyddsutrustning som vi har för att vårda de patienter som ligger inne med Corona och behöver övervakas noga. Ett tufft jobb men samtidigt nyttigt för mig att få den bilden när jag sitter och ”leder sjukhuset”. Och dessutom kul att få jobba med mina förra kollegor 😀

Idag skiner solen och vi ska passa på att hänga ute, grilla lite korv och njuta av att faktiskt ha en ledig dag tillsammans! Hoppas ni mår bra och kan njuta av vädret och varandra! Stor kram från mig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marcus

  Förstår att det är fullt upp nu i dessa coronatider särskilt när du har hand om krisberedskap mm på sjukhuset
  Helt fantastiskt att du orkar gå in & hjälpa dina kollegor på sjukhuset med för antar att även dom går på knäna med personalbrist mm .
  Hur har ni det med leveranser av sjukvårdsmaterial mediciner mm nu vet att det var strul innan ??
  Frugan jobbar på apotek & där börjar vissa saker inte komma in typ handsprit värktabletter mm

  Ha det bra och kämpa på så ska vi nog klara denna krisen med 😉

  1. Madeleine Jonsson

   Ja herregud vilken apparat och nu har jag dessutom varit hemma sjuk i just Corona… Vi hade fått skaplig ordning på leverans av sjukvårdsmaterial och läkemedel. Nu ser det ju ut som det gör i hela Sverige. Just nu har vi ändå okej med skyddsmaterial hos oss vilket känns bra.
   Hoppas du mår bra!

   1. Marcus

    Här är allt bra ännu & vi har klarat oss från Corona mm men det är ju inte över än
    Hoppas du är på bättringsvägen & antar du blivit smittad på jobbet eller liknande

    Ha en bra helg

stats