Maddisenj – mode och föräldraskap

Don’t go by unnoticed

 

Hej fina!

 

Nu var det ett tag sedan mitt senaste inlägg och det är för att vi njuter av sista gemensamma semesterveckan här hemma. Mannen i huset börjar jobba på måndag så vi har hängt på landet och passar på att umgås med varandra och nära och kära! Nästa vecka är jag hemma med tjejerna och i mitten av veckan därefter drar förskola och jobb igång igen. Nästa vecka ska jag dra ihop lite inlägg från vår sommar tänkte jag.

 

 

Igår kväll var denna mamma ute och åt och drack vin med goda vänner. Det var väldigt längesedan och väldigt välbehövligt kände jag. Fick ett samtal från sambons telefon  det var stors tjejen som så att hon saknade mig och att hon älskade mig, det var precis innan de skulle gå och lägga sig. Lilla hjärtat, det är inte så ofta vi är ifrån varandra och nu under semestern har vi ju spenderat all vaken tid tillsammans i princip! Men jag hade i alla fall en trevlig kväll med god mat! Tänkte bjuda på gårdagens outfit här nedan! Hoppas ni gillar det. Lämna gärna en kommentar efter er!

Jeans – H&M, Topp – MQ, Skinnjacka – Chiquelle, Skor – Asos, Örhängen – H&M, Väska – Gina Tricot

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats