Tre timmar för lite!


Hej fina!

Söndag kväll och helgen lider mot sitt slut vilket för min del betyder att jobbhelgen är över för denna gång! Något annat som också verkar vara över för denna gång är magsjukan hela familjen haft i veckan, så skönt! Dock kör vi en ny sjukstuga då lilla Moa fått dubbelsidig ögoninflammation, behöver jag säga att jag längtar till våren och slutet på alla dessa sjukdomar?!

Idag blev det väldigt dåligt med sömn, skrapade bara ihop lite drygt 3h. Vaknade av att Moa var ledsen och vägrade sova middag strax efter 11. Då sambon och Astrid skulle iväg på dans så gick jag upp och tog Moa så de fick åka iväg. Vi måste ner oss i soffan med Pippi på tv:n och Moa kröp upp och på sig på min bröstkorg/mage och efter en kort stund sov hon sött, älskade unge❤ Planen var att jag skulle sova en stund till när jag lagt Moa men jag kunde inte somna om så jag gick istället upp och gjorde mig en smoothiebowl och myste ner mig i soffan med ett avsnitt av Dynastin(serietips såhär på söndagskvällen!) på Netflix.


Nu börjar det bli dags att ta tag i nattning av barn och sedan kommer vi nog krascha i soffan och inte göra alltför mycket. Blir nog en tidig kväll med tanke på bristen av sömn för min del detta dygn,hehe. 

Hur har din helg varit? Nu laddar vi för en ny vecka! Ha en fin kväll❤Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Gud vad skönt att magsjukan verkar vara över!! <3

2019-03-10 20:21:15
Blogg: http://beattriicee.se/
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Gud vad skönt att magsjukan verkar vara över!! <3

2019-03-10 20:21:16
Blogg: http://beattriicee.se/
Heléna

Jag har haft en lugn helg med mello och serietittande och idag blev det tvättstugan en stor del av dagen. Har min jobbhelg helgen som kommer nu så jag passade på att njuta lite extra av den här. Hoppas du får sova ut inatt för det lär du behöva om du bara har sovit 3 timmar. Kram <3

2019-03-10 20:21:37
Blogg: http://helna.blogg.se
Linda

Jag har med jobbat helgen men har en dag kvar imorgon att jobba sen får jag vara ledig i alla fall i 1 dag, vilket är alldeles för lite efter att ha jobbat helg kan jag tycka.
Annars så har helgen varit lugn och det har inte hänt mycket alls, vi kollad på mello igår med grannarna men det är det som varit i helgen. Nu sitter jag och tuggar i mig lite nötter och godis, men snart ska jag väl ta och lägga mig eftersom att jag ska upp imorgon igen. Sambon nattar lillan och han har somnat i vanlig ordning så får väcka honom när jag lägger mig
Ha det fint
Kram Linda

2019-03-10 22:10:28
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Sara

Nej vad trist mes nästa sjukdom, Lexus har varit jätte dålig här hemma med i snart en vecka så jag vill mer än gärna ha vår på riktigt och alla dessa sjukdomar bort! Håller tummarna för det :)

2019-03-10 22:28:58
Blogg: http://sarakarlson.blogg.se
Hanna Karlsson

Finns det någon egentligen som inte varit sjuk nu i februari/mars. Är ju så mycket skräp som går nu. Skönt att maginfluensan verkar vara över men trist att hon fått öroninflammation istället.

2019-03-11 10:04:52
Blogg: http://hannafialotta.blogg.se/
Johanna

Skönt magsjukan är över i alla fall och dubbelsidig öroninflammation stackare. Hoppas du fått sova bättre inatt.

2019-03-11 10:19:14
Blogg: http://momentsbyjohanna.blogg.se
Maolion

Men så mysigt! Och skönt att i alla fall magsjukan är förbi.. Kram <3

2019-03-11 10:34:59
Blogg: http://maolions.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: