Hej från sjukstugan!Hej på er!

Som rubriken lyder har vi sjukstuga här hemma. I måndags morse insjuknade sambon, samma kväll var det min tur och igår morse var det lilla Moas tur. Alla har vi drabbats av magsjuka och det har i princip känts som att vara döende. Att då dessutom ha två små barn att ta hand om är ju rena rama mardrömmen. Men nu börjar vi så smått återhämta oss och det ser ut som att vår stora tjej har klarat sig, i alla fall än så länge!!

Som tur är har vi en familj som ställer upp och mamma var snäll och handlade lite smått och gott till oss igår❣ Även flera runt oss som hört av sig och undrat om vi behövt något, så gulligt!

Känns lite extra trist att vara sjuk denna vecka då jag egentligen skulle på ett event/mingel ikväll i en ganska ny butik här i stan. Jag hoppas de får en trevlig kväll så får jag helt enkelt kika förbi i den butiken en annan dag. Dock tråkigt att missa ett event då jag verkligen sett fram emot det, men men sånt är livet med småbarn 😉

Hoppas ni har en fin dag och att ni är pigga och krya!


Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Linda

Åh vad jobbigt för er krya på er
kram Linda
vad var det för ny butik som du skulle på event i lät spännande blev lite nyfiken

2019-03-06 21:14:23
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Annika

Men usch, krya på er. Vilka trevliga vänner ni har som frågar om ni behöver något.

2019-03-07 17:16:25
Blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Linda

Får kolla upp den butiken och se vad det är.
Ja du det är inte klokt att de är så på mötena. Kännas inte kul att gå på dem alls vill jag lova, får se nuvad de ska hitta på för skit nästa gång jag har möte. Helt ärligt så börjar jag tröttna på att jobba med det jag gör skulle vilja plugga men det är lite saker innan som jag måste göra innan jag kan börja med det.
Ha en fin helg jag själv kör jobb helg.
Kram Linda

2019-03-09 09:44:58
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Linda

Ja vi får se hur nästa möte går, men jag tänker att det borde ju vara något man kan välja om man vill gå på eller inte, ska kolla upp det tänkte.
Ha en fin dag
kram Linda

2019-03-12 09:34:23
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: