Gina Tricot Mini release

Inlägget innehåller adlinks
 
Hej på er!
 
Ni har väl inte missat att kollektionen Gina Tricot Mini lanseras idag i tolv utvalda butiker samt online. Från klockan 10.00 idag finns kollektionen att köpa och det finns verkligen så många fina plagg som är helt i min smak! För er som inte läst om detta tidigare så är det en kollektion som ger mamma och barn chansen att matcha i riktigt snygga och lite rockiga outfits, kläder helt i min smak! Jag fick chansen att köpa de plagg jag ville ha redan igår kväll genom ett VIP-släpp och det blev två olika t-shirts till tjejerna och en matchande t-shirt till mig! Vill ni se några bilder sen när vi bär våra matchande outfits här i bloggen?
 
Annars idag så fortsätter jag med vab för lilla Moa och hennes ögon. Ögoninflammationen har äntligen börjat bli bättre och hon börjar även kännas piggare och mer som sig själv vilket är väldigt skönt. Men det var fortfarande ganska mycket kladd i ena ögat medan det andra var nästinstill kladdfritt i morse, så himla skönt! Dock blir vi hemma även i morgon så att hon får kurera sig ordentligt och så håller vi alla tummar för att det inte kommer något mer bakslag nu så att båda tjejerna kan gå till förskolan på måndag igen så vi kan jobba som vanligt. Nu får det väl ändå räcka med alla dessa nedra sjukdomar?! Hinner säkert med en vab eller ett par till innan våren är här på riktigt, haha. Men hoppas så klart att vi fått vårt nu.
 
Jag tänkte baka lite mellanmålsmuffins idag samt testa ett nytt recept av snickersbars idag, båda bakverken är helt sockerfria vilket är något jag verkligen fastnat för på senaste tiden. Det här året vill jag verkligen försöka satsa på min hälsa och mitt välbefinnande och då är ett steg för mig att minska på sockret i min vardag. Jag är en riktigt sockerråtta så det är helt klart en utmaning men oj vad många goda recept det finns som faktiskt är sockerfria så idag blir det att testa två nya!
 
Skulle ni vilja att jag delar med mig av dessa sockerfria recept om de blir goda?
 
 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Sofie

Åh jag vill gärna ha recept om det blir gott, borde också äta mindre socker!! Så kul att du är tillbaka i bloggen <3

Svar: Nu finns det ena receptet upp så spana gärna in det och tack så jättemycket för peppen, känns roligt att vara tillbaka <3
Madeleine Jonsson

2019-03-14 09:48:14
Therese

Så mycket gulligt!

2019-03-14 10:29:30
Blogg: http://www.theresemolander.se
Emma Engström

Men så himla gulligt verkligen! :D <3

2019-03-14 16:29:06
Blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Sara Ekman

Men åh vad gulligt <3 Ja, dela gärna med dig av receptet! Kram

2019-03-14 17:38:23
Blogg: http://aamaziing.se/
Alice

Åh, vilken charmig kollektion! ^^ Tur att ögoninflammationen börjar bli bättre, och ja, recept vore roligt!

2019-03-14 19:03:44
Blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Celine

ÄLSKAR detta, så gulligt!

2019-03-14 19:31:32
Blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Carro

Jag vill gärna se er matcha och krya på lillan 😍

2019-03-14 19:43:00
Blogg: http://nouw.com/carroat
Linnéa

Men wow, sååå rolig grej, måste tipsa syrran 🥰

2019-03-14 20:09:09
Blogg: http://linnealiebig.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: