Ännu en helg...Några bilder från helgen. Jag och Astrid gicken promenad i fredags innan hon blev sjuk och plockade vackra blommor :)

... går mot sitt slut. Veckorna verkligen flyger iväg och semestern närmar sig!! Denna helg har bjudit på massor av sol och värme. Vi har hängt på tomten och mest varit hemma. Igår blev dessutom vår stora tjej sjuk med hög feber och krupphosta. Igår kväll hostade hon så hon kräktes och fick upp massor med slem, lilla hjärtat! Idag har hon haft 40 grader feber och är inte så pigg stackarn! Lite bättre med hostan i alla fall så jag hoppas hon blir piggare i morgon! Jag skulle ha jobbat i natt men det blir vabb istället!

Hur har din helg varit? Vad har du gjort?
Posted in: AllmäntFör sommarens grillfester...

 

This post contains adlinks from AdviralKavaj / Jeans / Topp / Väska / Sneakers

 


Klänning / Hårband / Skor / Läppglans / Nagellack / Väska

 Halsband / Örhängen / Skor / Solglasögon / Klocka & Armband / Topp / Väska / Byxa

Posted in: Mode och trenderAtt ta det där stora steget...

 
 
Hej på er!
 
I förra veckan skrev jag att jag hade en rolig nyhet att dela med mig av till er. Det är något som jag vetat om lite drygt 3 veckor och nu när jag låtit det sjunka in lite känner jag mig redo att skriva ut det för alla er andra!
 
Och nej, jag är inte gravid ;) haha. Kan tänka mig att många tänker på just det när man säger att man har något att berätta som man vetat ett par veckor! 
 
So here we go! Jag har fått nytt jobb!!! :D Efter 6,5 år på akutvårdsavdelningen har jag tackat ja till ett nytt jobb som skiljer sig totalt ifrån det jag gör idag. Från i början av september kommer jag jobba på säkerhetsenheten på sjukhuset som beredskapssamordnare för kris- och katastrofmedicin vilket känns otroligt spännande! Jag vet inte exakt hur mina arbetsuppgifter kommer se ut än men jag kommer bland annat vara ansvarig för att all utrustning för diverser kriser och katastrofer är uppdaterade och kontrollerade, jag kommer hålla i övningar och utbildningar inom området och vara med och skriva beredskapsplaner osv. Ingen patientkontakt vilket jag ju har som huvuduppgift idag och ingen omvårdnad vilket nog kommer vara väldigt ovant till en början. Men det är jobb dagtid måndag-fredag, inga helger och inga röda dagar vilket känns väldigt skönt! Tjänsten är på heltid så nackdelen är väl att det blir lite tuffare för barnen som kommer behöva gå på förskolan fem dagar i veckan mot typ tre dagar i nuläget. Jag hoppas dock att det ska fungera bra för dem och att vi kan njuta av att ha alla helger lediga tillsammans istället!
 
Jag har ett delmoment kvar inför mitt nya jobb vilket är en säkerhetsprövning(som jag ska göra i nästa vecka) men anställningsavtalet är påskrivet och vad jag vet har jag inget att dölja som skulle kunna påverka detta på något vis!
 
Det här känns så sjukt läskigt samtidigt som det ska bli så roligt att prova något nytt. Att få jobba på ett kontor och använda sina vanliga kläder och jobba med något som känns väldigt spännande, jag hoppas verkligen att jag ska trivas!!
Posted in: AllmäntDagarna just nu...Ville bara kika in och ge er en snabb update. Livet är bra härligt med detta sommarväder. Vi njuter till fullo av utelek, solsken, bad, goda sallader, god frukost och lediga dagar(även om jag jobbat idag). Så härligt!! Hoppas ni också får möjlighet att njuta av vädret och att ni har en härlig helg!! Kramar från mig
Posted in: AllmäntAnd the week is on!

Ett par bilder från helgen :)
 
Hej fina!
 
Haft en bra helg? Här hemma har vi njutit av långhelg och väldigt blandat väder. Det har varit dagar med solsken och sommarvärme igen och dagar med spöregn. Idag verkar det bjudas på bägge delar hittills,hehe. I helgen har jag och sambon njutit av egentid och datenight hemma bara vi två när barnen sov hos mormor, vi har börjat planera renoveringen i källaren närmre med mattprover och färgkartor, så spännande! Något ni skulle vilja se och läsa mer om framöver? Vi har hängt med syskon och kusiner, vi har varit på kalas för min bror och njutit av ledigheten. En underbar helg med andra ord!

Nu är det återigen måndag och en ny vecka har dragit igång. Min vecka börjar dock ledigt då jag jobbar först i morgon natt så jag har passat på att veckohandlat, plockat här hemma och myst i soffan en stund! Strax iväg och hämta hem tjejerna från förskolan och sedan blir det mys och lek med dem för hela slanten! Kommer släppa en liten(eler egentligen ganska stor) nyhet i slutet av den här veckan så missa inte det!
 
Hur har du startat din vecka? Hoppas den börjat bra i alla fall♥ Kramar från mig
Posted in: Allmänt