2019

 
Min fina familj på nyårsafton♥
 
Mysiga stunder i Hudiksvall
 
 
Hej på er!
 
Hur mår ni? Jag har börjat detta året med en envist ond hals som inte alls vill släppa taget, har även fått ont i högra örat. Hade tänkt ringa vårdcentralen idag då det hållit i sig i lite drygt 2v men idag känns det lite bättre och lite lättare att svälja så jag avvaktar lite så får vi se!

Igår kväll kom vi hem från våra vänner uppe i Hudiksvall där det blev lite pulka/snowraceråkning, grillning av korv över öppen eld nere på stranden, massa lek barnen emellan, god mat, god dricka och härligt umgänge! En mycket härlig start på nya året!
 
Nyåret firades in med två av sambons syskon och deras familjer. Vi ordnade förrätten som var lite blandade snittar, hans syster stod för varmrätten som var ädelostfylld kycklingfilé med en varm och krämig spenat- och tomatsallad och hans storebror stod för efterrätten som var hallon- och passionsfruktscheesecake med kladdkaksbotten, fantastiskt gott!
 
Helt galet att det är nytt år igen, samtidigt som det känns som att det är skönt att ha ett blankt blad framför sig att fylla med upplevelser och umgänge. Förhoppningsvis kommer detta bli ett härligt år! 2018 var ett väldigt blandat år med både kärlek, lycka och sorg. Vi hoppas på att slippa sorgbiten detta år!
 
Idag ska vi handla då kylen ekar tomt efter att vi varit borta och sedan blir det en tripp till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker och låna lite nytt. Astrid är väldigt laddad för detta!
 
Vad ska ni göra denna lördag?

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

ExklusivaMoi

Åååh åren och tiden går ju och tur är det väl... så det faktiskt få gå vidare =)...Jag är taggad på detta året och öppnar med en stor öppen famn! Just nu vill jag faktiskt att det ska gå så v.3 kommer fram för då skall jag till Schweiz med utbildningen *längtar* Med gott å ont så är det ändå skönt att tiden går ^^... ha en GOD FORTSÄTTNING, kramen damen!

2019-01-05 18:59:07
Blogg: http://exklusivamoi.blogg.se/
Linda

Ja du tiden bara rusar på helt galet fort.
Vi kom hem igår från att ha varit i Fjätervålen på en liten semester tripp. På måndag börjar vardagen igen.
Denna Lördag blir lugn och skön, jag har under dagen varit till Tuna Park, Blomsterlandet och Ica Maxi så dagen gick väldans fort förbi. Vaknade tyvärr med en grym huvudvärk i morse men den gick över som tur var.
Ha en fin Lördag
Kram Linda

2019-01-05 21:12:21
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Jessica Högberg

fina bilder, ser ut som fina stunder. önskar Er en härlig helg=)

2019-01-12 10:56:00
Blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Angelica Wåhlin

Hoppas verkligen att du fått bli frisk nu!

2019-01-15 15:29:34
Blogg: http://angelicawahlin.se/
Yasmine

Fina bilder! :D Jag hoppas ni får ett fint år <3

2019-01-18 17:03:04
Blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Mirre - Sweetwords

Så fina ni är tillsammans=D

2019-01-18 22:38:34
Blogg: http://sweetwords.se
Vano

Vilken fin familj du har! :)

2019-01-22 13:22:52
Blogg: http://vanissajulclaude.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: