Svar på frågestunden

Här kommer svaren från frågestunden jag höll i för en stund sedan, bättre sent än aldrig gissar jag. Kul att det kom in en hel del frågor så nu kör vi lite svar!

 

Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat sedan 2009, så det är alltså 10år i år, herregud vad fort tiden går. Inte klokt ju att jag varit aktiv så länge. Antar att det betyder att jag kan räkna mig som veteran inom bloggandet :)

 

Vad jobbar du med? Vad är du utbildad till?

Jag valde att svara på dessa frågor tillsammans då de går hand i hand. Jag är utbildad till sjuksköterska och jobbar som det på en akutvårdsavdelning. Just nu jobbar jag endast natt och 85% istället för heltid vilket passar vår familj väldigt bra. Då jobbar jag i snitt 3 nätter i veckan och tjejerna går i princip bara 3 dagar i veckan på förskolan vilket känns lyxigt att kunna ge dem! Det händer att de har någon vecka där de går 4 dagar men det är ytterst ovanligt.

 

 

 

Vad jobbar din sambo/man med?

Min sambo jobbar som mättekniker på kommunen och som jag förstått det innebär det att mäta in allt från nya cykelbanor till avlopp, fiber osv.(fråga mig inte exakt vad han gör,haha!).

 

Vill ni ha fler barn?

Nej vi känner oss nöjda med två barn. Det känns lite lagom på nåt vis samtidigt som det just nu känns som att vi har fullt upp med de två vi har så i nuläget förstår jag inte hur det ens skulle vara möjligt att hinna med fler barn,haha.

 
 

Vart ser du dig själv om 10år?

Det här är verkligen en så svår fråga tycker jag för jag har inga tydliga mål/planer för så lång tid framåt. Men jag har förhoppningsvis vågat ta steget att prova att jobba inom ambulanssjukvård, får behålla hälsan både för mig själv och min familj, vi har förhoppningsvis möjlighet att resa och visa tjejerna världen, kanske blir det ett giftermål någon gång ;)

 

Vilket är ditt drömresmål?

Åh det finns så många ställen jag skulle vilja åka till så jag kan nog inte välja ett. Men några ställen som definitivt finns på min "Bucket List" är Nya Zeeland, Bora Bora, Maldiverna, Kalifornien och fler ställen i USA, Thailand(har fortfarande inte varit där), Vietnam, skulle gärna vilja åka på safari i Sydafrika med familjen när barnen blir lite större. Som sagt, det finns så många ställen jag skulle vilja besöka så det är svårt att välja ett,haha. Sen skulle vi väldigt gärna vilja åka tillbaka till Florida för där trivdes vi så himla bra och det finns så mycket mer vi skulle vilja se och göra där!

Två bilder från när vi var i Florida förra året i februari♥

 

Om du vann 1 miljon kronor, vad skulle du göra med pengarna?

Jag skulle ge en del till välgörenhet, sedan skulle jag placera en del i fonder eller liknande till barnen så de har när de blir 18 år, jag skulle åka på en långresa, betala av en del av huslånet och ta in hjälp med att fortsätta renovera vårt hus :)

 

Vem skulle du vilja äta lunch med?

Jag skulle vilja äta lunch med någon av mina vänner,haha. För det hinner jag aldrig göra! Om det kommer till kändis så vet jag inte riktigt vem jag skulle välja faktiskt, haha.

 

Vem inspirerar dig?

Jag inspireras av många olika person och hämtar mycket inspiration från diverse sociala medier som exempelvis Instagram. Jag hämtar inspiration till hemmet, min stil och annat via både influencers och andra människor i mitt liv. Väderleken i sig kan inspirera mig otroligt och så fort solen kikar fram brukar inspirationen flöda av någon anledning ;)

 

Vilka är dina favoritkläder just nu?

 Är helt kär i mina chunky sneakers som jag kommer tjata ut i diverse outfits nu i vår! Älskar även djurmönster, jeans i alla dess former, någon söt blus i vårig färg. Längtar tills det blir ännu lite varmare så jag kan börja använda min rosa plisserade kjol!

 
 

Vad är din favoritfrukt och varför?

Hmm denna var lite svår för jag gillar de flesta frukter. Men det måste väl ändå vara nåt visst med vattenmelon eller jordgubbar?! Kanske för att de påminner en så mycket om sommar, sol och semester ;)

 

Vad är din värsta skräck?

 Att det skulle hända något hemskt med mina barn, min sambo eller någon annan nära till mig. Att någon av dessa nämnda skulle bli allvarligt sjuka eller liknande.

 

Har du några fobier?

Jag är fullkomligt livrädd för ormar. Jag kan inte ens se en bild på en orm utan att få kalla kårar längs hela ryggraden. Det har hänt att jag dragit mig för att gå i skogen av rädsla för att springa på en orm...

 

Vilken är din favorit tv-serie?

Det där kommer och går lite men just nu är min favorit Dynastin på Netflix, så jäkla bra serie. Annars måste jag nog säga Son's of Anarchy, Bron och Grey's Anatomy!

 

 

Vilken är din favorit film?

Jag får nog säga PS. I Love You, den har jag nog sett 10 gånger utan att överdriva och jag gråter som ett barn varje gång,haha.

 

Vilken är din favorit artist?

Hmm oj så svårt. Jag lyssnar ju på det mesta och är inte sådär helt fast i någon speciell artist men någon som jag gillar mycket är Ed Sheeran, han har så skön musik!

 

Sådär ja, då var svaren uppe och ja hoppas ni tyckte det var roligt att läsa dem. Undrar ni något annat så är det så klart bara att fråga i en kommentar eller så! Kramar från mig


Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Dixi Wonderland

Jag kan inte ens uttala min sambos jobbtitel xD Vet ännu mindre om vad han egentligen jobbar med haha.

2019-04-11 08:13:17
Blogg: http://dixiwonderland.com/
My Nordqvist

Vad underbart att barnen bara behöver vara på förskolan 3 dagar! :) Och alltså Nya Zeeland!!! Varit där en gång men ska helt klart åka dit igen :D

2019-04-11 10:26:29
Blogg: http://mynordqvist.se/
Angelica Wåhlin

Vad spännande med tankar om ambulanssjukvård! Jag har pratat med supermånga ambulanssyrror och typ alla är sååå nöjda med att dom valde att jobba med just det :D

2019-04-11 10:59:26
Blogg: http://angelicawahlin.se/
NICOLE

Å så roligt att läsa dina svar :) Så skönt att kunna ha barnen så pass lite på förskolan, det SKA vi också ha i framtiden ;D och vad spännande med ditt jobb :)

2019-04-11 12:07:00
Blogg: http://nouw.com/nwistrand
Julia Svensson

Härliga svar!!

2019-04-11 13:16:26
Blogg: http://juliasvenssons.se
Celine

Men så toppen att du kunnat blanda familjelivet och jobbet så pass bra!

2019-04-11 14:54:05
Blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Louise

Kul att läsa dina svar! :D<3

2019-04-11 16:31:18
Blogg: http://louiseelinore.com
Joy

Så kul att läsa svaren! Älskar färgen på dina sneakers, sååå snygga!

2019-04-11 17:26:23
Blogg: http://enylja.se
Annie

Så kul att läsa om Dig!
Och underbar bild med dig o dina barn<3

2019-04-11 17:59:12
Blogg: http://nouw.com/by_anniess
Sara Ekman

Så kul att läsa <3

2019-04-11 18:15:54
Blogg: http://aamaziing.se/
Carolina

Två barn räcker alldeles ypperligt, det håller jag med om! Återigen, galet snygga sneakers, ska se om det finns lika snygga till mig nu då jag behöver köpa ett par nya ;)

2019-04-11 19:38:09
Blogg: http://knaset.com
enna

Så kul att få läsa dina svar :) Kram

2019-04-11 19:41:13
Blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Pauline Hurtig

kul att läsa dina svar :D

2019-04-11 19:51:11
Blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Simon

Jag har också ormfobi!

2019-04-11 20:11:55
Blogg: http://nouw.com/simonandersson
Carro

Vilka härliga frågor och svar! 😍

2019-04-11 20:38:31
Blogg: http://nouw.com/carroat
Linnea Kinis

Ja tiden går så fort! Åren bara rullar på :)

2019-04-11 20:45:28
Blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Ida - foto & häst

Så roligt att läsa dina svar! :D

2019-04-11 21:13:31
Blogg: http://idanilssonphoto.se/
Johanna Utterberg

Åh så kul och läsa svaren, känner igen det där med orm-fobin för det har jag med och skriker högt bara de dyker upp en på tvn eller så ;) Och ÄÄÄÄlskar Sons, bääästa serien (kollar just precis nu faktiskt) :P

2019-04-11 21:43:26
Blogg: http://johannautterberg.se
Marcus

Kul att läsa dina svar och kul att läsa din blogg med allt vad du skriver om där
Hittade din blogg av en slump googlade på något kommer inte ihåg vad nu men då kom din blogg upp som förslag & efter det så har jag kollat in är lite då & då 😃

Svar: Tack och vad roligt att du kikar in på min blogg lite då och då :) Hoppas du vill fortsätta göra det! Ha en fin helg nu!
Madeleine Jonsson

2019-04-12 05:49:17
Matilda Berlin

Men åhhh! Så himla kul att läsa dina svar hjärtat!! Och så himla bra frågor du fick =) STOR KRAM <3

2019-04-12 07:00:10
Blogg: http://matildaberlin.se
Annika

Trevlig läsning och fina bilder. Trevlig helg.

2019-04-12 12:55:59
Blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Yasmine

Det var verkligen jättekul att få läsa alla dina svar! Visst är det roligt med frågestunder? :) Kram

2019-04-12 17:03:36
Blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Marcus

Klart jag kommer kika in på din blogg den är ju så bra & trevlig på något vis & även kollar jag in på instagram ibland
Ha nu en trevlig helg ni med

2019-04-13 14:44:19
blondina

Härliga svar gumman :) sv; Men tack hjärtat :D Ja o sorry mitt svar kom så sent men bättre sent än aldrig ;) hahahah!!

2019-04-16 06:15:57
Blogg: http://blondinas.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: