It's friday folks!

 
 
God förmiddag på er!
 
Hur mår ni idag? Här hemma är det bra. Jag är ledig och har båda barnen hemma så det är full fart från start när man vaknar. Nu sitter Moa och ritar och Astridar tränar på att skriva bokstäver och namn på familjemedlemmar och släkt. Så häftigt att se att ens 4-åring plötsligt fått ett enormt stort intresse för att skriva och lära sig stava, hon är så himla duktig och jag måste säga att jag är mäkta imponerad!
 
Vi ska göra oss i ordning lite här och sedan ge oss iväg till Rusta och köpa en till pallkrage till trädgården och se om vi hittar lite annat smått och gott vilket man ofta brukar göra i den affären. Sen ska vi se om vi får tag i färsk tonfisk för det hade vi tänkt grilla ikväll, hittade dock inte det på ICA Maxi igår så ska se om fiskbilen kan ha det. Sen väntar en ledig helg där morgondagen är helt oplanerad än så länge och på söndag ska jag iväg med mina svägerskor och barnens kusin och rida islandshäst, ska bli så mysigt. Det var jättemånga år sedan jag red senast så det ska bli kul att se hur mycket man kommer ihåg!
 
Moa har nyss hämtat sig från ett rejält utbrott för att hon inte fick slå på datorn,haha. Så gissar att det kommer bli en hel del skrik och panik mellan varven idag och många "andas lugnt och räkna till tio" för den här mamman. Båda våra barn är inne i en period där de lätt får utbrott när de ej får bestämma så tålamodet blir extremt prövat vill jag lova!
 
Vad har ni för planer i helgen? Något särskilt som händer ikväll? Dela gärna med er av era planer, alltid roligt att läsa om♥

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Amanda (Swedish Passport)

Låter som att du får en riktigt härlig helg :) Själv ska jag ha hela lägenheten för mig själv utan varken sambo eller hund för första gången på evigheter och är så taggad på att få ha lite egentid, haha! ;)

2019-04-26 11:30:48
Blogg: http://swedishpassport.com
My Nordqvist

Men åh vad roligt att hon är så intresserad av att lära sig så tidigt också :)

2019-04-26 12:41:17
Blogg: http://mynordqvist.se/
tippellertopp.blogg.se

jag ska bara vara hemma pallar inte göra något speciellt =)

2019-04-26 17:51:19
Blogg: http://tippellertopp.blogg.se/
Carro

Min dotter är inne i exakt samma period. Hoppas ni fick en fin fredag tillsammans iaf 😍

2019-04-26 18:38:48
Blogg: http://nouw.com/carroat
Sara

Mysigt med en ledig dag tillsammans. Ha en fin helg nu :) kram

2019-04-26 22:22:45
Blogg: http://sarakarlson.blogg.se
Biggeros

Här blir det inga ridlektioner inte men en sväng till växthus och städning av altan och utemöbler. Att ha arbetare så ryker dammet och jord överallt. Längtar tills arbetet är klart 🤗 Så roligt att Astrid är så intresserad att skriva. Mindre roligt när barnen trilskas. Trevlig helg om inget annat🤗

2019-04-27 11:18:31
Blogg: http://biggeros.blogg.se/
Jasmine

Mysig uppdatering om dagen hemma med dina tjejer.
Idag har jag varit på stan och köpt en härligt röd klänning och några detaljer till lägenheter samt fikat med en kompis och lämnat blod. Ikväll väntas middag hemma hos syster. :)

Svar: Tack för orden! Kul att du tycker att tårtorna från min sambos firande såg goda ut. :)

Tack för att du återkom med en recension av beställning från Chicwish. Skickade du tillbaka något? Om ja, hur gick det?

Kram

2019-04-27 15:45:10
Blogg: http://rosanatt.blogg.se
Cindy

Koos! Good helg ❤️

2019-04-27 19:04:58
Blogg: http://nouw.com/cindyllb

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: