En mindre bra uppladdning

Tog in årets påskris när vi klippte äppelträden så att det skulle hinna spricka ut lite vackra blad!
Mina små godingar♥
 
Hej fina du!
 
Allt väl denna tisdag? Här skiner solen utanför fönstret och vi har lite sjukstuga sedan två dagar tillbaka. Astrid har haft 40 graders feber så det har varit sega dagar för henne stackarn! I natt var det en väldigt orolig stor tjej som har sovit oroligt, svettats otroligt mycket, gnisslat tänder och till slut ville hon sova i vår säng vilket hon självklart fick. Jag tycker det är viktigt att visa barnen att de är välkomna till vår säng om det är något särskilt, speciellt när de är sjuka för att ge dem all trygghet de behöver! Så det har blivit en natt med väldigt osammanhängande sömn för oss alla så det är en trött mamma denna tisdag! Moa var också vaken vid ett tillfälle men bara för att dricka lite välling och sedan somna om som tur var!
 
Idag vaknade Astrid i alla fall feberfri, termometern visade på 37,1°, så nu håller vi tummarna för att det gett med sig. Hon är lite hostig och snorig men ingen större fara så vi får helt enkelt se vart detta tar vägen. Jag har också börjat känna mig lite snorig och små irriterad i halsen till och från, håller tummarna för att det inte blir något mer av det hela!
 
Jag ska gå på och jobba natt ikväll och har då två nätter framför mig på jobbet, så blir det vab i morgon så är det sambons tur att ta det. Kan ju inte påstå att jag har haft världens bästa uppladdning för att orka vara uppe en hel natt men det är bara att kämpa på. Får köpa med mig Nocco eller liknande så klarar jag mig nog ska ni se!
 
Vi ska klä på oss nu och gå ut på tomten en stund. Vi satte upp studsmattan igår och tjejerna är superladdade för att få hoppa på den så det blir nog lite hoppande och lek i sandlådan. Jag ska försöka sopa upp allt grus som ligger på tomten efter vinterns ishalkor innan de sopar gatorna så blir man av med det!
 
Vad gör ni denna tisdag? Jobb eller annat? Berätta gärna i en kommentar♥ Glöm inte frågestunden som ni hittar HÄR! Kommer svara på era frågor framåt torsdag/fredag någon gång så än finns chansen att fråga det ni undrar om mig/familjen eller liknande! Kramar från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Emma Engström

Hoppas verkligen att du kommer få det bra på jobbet fina du! Längtar SÅ tills de sopar gatorna :D <3

2019-04-02 12:23:54
Blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
sara

Åh så så hemskt när ens små hjärtan är dåliga!!!
Här blev det magsjuka i helgen, men bara en som blivit dålig så jag hoppas det stannar så!
Men hon är fortfarande hemma för att komma förbi de 48 symptomfria dagarna så idag har jag haft världens bästa sällskap vid datorn ...https://gravid.heretolove.se/2019/04/02/v12-114/

Studsmattan är uppe även hör och som det har studsats...underbara leksak!!!!

Hoppas ni får hålla er friska nu!!!

2019-04-02 15:41:17
Blogg: http://gravid.heretolove.se
Louise

Skönt att febern är borta och gud vilka sötnosar!!! :D <3

2019-04-02 16:38:22
Blogg: http://louiseelinore.com
Cindy

Nei åå så kjedelig.. håper de blir bedre ❤️

2019-04-02 18:33:09
Blogg: http://nouw.com/cindyllb
Linda

Go kväll
våran lilla tjej kommer i stort sätt in till oss varje natt. Man sover ju lite sisådär om nätterna om man säger så men samtidigt så kan man sakna henne de nätter hon inte kommer in till oss, man är liksom van att ha henne liggandes och snusa bredvid än.
Jag har jobbat kväll idag och imorgon väntar en kort dag på jobbet jobbar mellan 7.15 till 9.30 sen har vi apt fram till 12.30
Ha en fin kväll
Kram Linda

2019-04-02 22:14:00
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Matilda Berlin

Men alltså omg vilka små sötnosar!! Håller alla tummarna för att det kryas på sig riktigt ordentligt! KRAM fina <3

2019-04-03 05:13:24
Blogg: http://matildaberlin.se
Pauline Hurtig

skönt att febern är borta! så fint med kvistarna

2019-04-03 20:23:21
Blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: