Stop bodyshaming!


Efter jobbet idag kändes min kropp som en säck potatis. Jag var så vansinnigt trött så jag skippade gymmet och åkte direkt hem istället. Dock vet jag ju att träning gör mig både piggare och gladare så när barnen somnat och sambon så "nu kör vi ett träningspass" hakade jag på. Vi valde varannan övning och fick ihop ett styrkepass på 50min för hela kroppen. Så jäkla skönt och jag känner mig piggare än tidigare!!

Bjuder på bilden ovan för jag börjar bli less på alla "perfekta" bilder i bloggar och på sociala medier. Vi måste våga hylla de kroppar vi lever i istället för att gömma och hata dem! Jag har en rätt mjuk mage fortfarande men som sakta börjar kännas starkare "under ytan" vilket känns så skönt. Den där kroppen har gett mig två underbara barn på rätt kort tid så den förtjänar all omsorg och kärlek jag kan ge i form av kärlek till mig själv, stärkande teäni g och bra mat. Alla dagar är inte bra dagar för mig heller när det kommer till kroppsuppfattning men jag jobbar på det och det i sin tur är ju något positivt!

Vad tycker du är bra med din kropp? Sprid lite bodypositivism här nu älskade läsare(det behöver absolut inte ha med utseende att göra, kanske kan din kropp göra något du är stolt över, styrkor osv)😘

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Jessica Högberg

Vilken gullig mage! jag är tacksam över en frisk kropp som orkar med mej=)

2018-11-01 07:44:19
Blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
Julia

SÅ HIMLA BRA OCH VIKTIGT INLÄGG!!!

2018-11-01 12:53:34
Blogg: http://juliahellgreen.se/
enna

Rätt inställning! Kram

2018-11-01 16:08:40
Blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
iseedee

Vilket roligt foto!
Ja, det är viktigt att hylla sin kropp, oavsett hur den ser ut! Alla är vi perfekta på vårt eget sätt. :D

2018-11-01 19:52:39
Blogg: http://lifestyleofiseedee.blogg.se
natalia

Heja dig!!

2018-11-01 20:19:56
Blogg: http://nouw.com/nattis
Yasmine

Älskar inlägget! <3 Så klokt skrivet! :)
Jag är tacksam att min kropp är på väg åt rätt håll :) Älskar att träning ger så mycket mer än bara muskler eftersom det iaf ger mig massa energi och glädje också! Så fort jag blivit frisk ska jag börja igen.

Svar: Tack, vad roligt att du gillade inlägget. Det är viktigt att försöka sprida mer positiva kroppsbilder mot allt "perfekta" i sociala medier <3
Madeleine Jonsson

2018-11-03 17:23:06
Blogg: http://www.yasmissy.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: