Att sko barnen

Inlägget innehåller annonslänkar
 
SVARTA BOOTS | BRUNA BOOTS
 
 
Vill passa på att tipsa er om dessa skor från Kavat som vi fick hem häromdagen till Astrid. Hon hade likadana när hon var mindre, så nu har Moa i sin tur fått ärva dem, och när Astrid fick se dem på Moa ville hon prompt ha ett par likadana igen! Så det var bara att klicka hem ett par nya svarta till stora tjejen med och båda tjejerna älskar dessa skor! Jag fick till och med ta med dem till förskolan i torsdags när jag skulle hämta Astrid för hon ville så gärna ha på sig sina nya skor på en gång. Mamma upp i dagen när det kommer till shopping tror jag minsann ;)
 
De fungerar bra mot väta(inte att rulla runt vattenpölar med kanske men annars så), är lättfodrade och köper man rätt storlek(dvs ca 1,5cm större än foten är lång) får man i en extra strumpa så de fungerar längre in på hösten också! Astrid har haft sina första på förskolan och lekt med för fullt och de är fortfarande superfina i ytan och inte alls slitna så det är helt klart  en sko med bra kvalité!
 
Inlägget innehåller annonslänkar

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Celine

Haha så gulligt, typiskt barn att bli avundsjuk på saker man inte brytt sig om innan någon annan ville ha dem! Fina var de iaf!

2018-10-06 10:33:53
Blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Julia Svensson

Åh så gulligt!

2018-10-06 11:02:23
Blogg: http://juliasvenssons.se
Johanna

Så fina skor. Måste köpa nya till Hugo. Tycker skor är så svårt :( Så viktigt de sitter bra :)

2018-10-06 12:26:37
Blogg: http://momentsbyjohanna.blogspot.com
Emma

Tjusiga skor :)

2018-10-06 14:13:37
Blogg: http://nouw.com/emmalisch
Malin

Men va sjukt! Jag plockade fram min tjejs små skor, dock va de förstora. Så lillebror fick dem. Då ville hon ha ett par nya. Och jag tittade precis på dem där. Och ska beställa.

2018-10-07 22:05:37
Blogg: http://maaline.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: