Tripp trapp trull...

Inlägg i samarbete med Babyworld
 

När Astrid var liten letade vi aktivt efter en Tripp Trapp stol från märket Stokke på blocket och andra säljsajter då vi egentligen tyckte de var lite väl dyra. Men nackdelen med att göra det var att de stolar som kom upp försvann inom en timme nästan varje gång så var man inte med direkt när annonsen postades så var det i princip kört. Så till slut valde vi att köpa en ny istället och valet föll på en vit för att matcha resten av vår matgrupp. Vi köpte även till en babyinsats så hon kunde använda den i tidig ålder vilket var kanon. Så smidigt att sedan bara plocka bort när hon blev större!

 

 

Jag gillar verkligen konceptet med Tripp Trapp stolarna då de passar så långt upp i ålder bara genom att man anpassar plattan man sitter på och plattan man har fötterna på. Det är ju till och med så att vi vuxna kan sitta på den utan större problem vilket är riktigt bra. Nu är tanken att vi ska köpa en likadan till Moa och det blir nog en vit även denna gång så vi fortsätter att matcha med resten. Dock behöver vi ju ingen mer babyinsats för det har vi redan. Vill man gärna ha något annat än vitt så kommer Stokkes Tripp Trapp stol i mängder med olika färger vilket gör att man kan matcha eller missmatcha hur man vill med resten av huset/lägenheten.

 

 

 

Hos Babyworld hittar man förutom Tripp Trapp stolen från Stokke även ett brett utbud av vagnar, bilstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. De har väldigt många olika välkända märken som t.ex. Joolz, Axkid, Babybjörn, Bugaboo mfl. Förutom webshoppen har de även två fysiska butiker, en i Uppsala och en i Erikslunds handelsområde i Västerås.

 
 
Inlägg i samarbete med Babyworld

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

JoJo

oj så många fina färger dom finns i :D

2018-05-07 19:32:13
Blogg: http://nouw.com/rockdoll
mammansprinsessor

Åh dessa stolar har jag nog haft till alla mina fyra:) kram

2018-05-07 22:29:59
Blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se/
hanna

åh älskar tripp trapp stolen, vi köpte hem en för inte så länge sen och jag tycker den är guld!

2018-05-08 17:43:26
Blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: