Nyklippt utan ansträngning

Inlägg i samarbete med bygghemma
 

 

Du sitter där i din solstol, njuter av lugnet och solens varma strålar på huden när någon plötsligt drar igång en gräsklippare som brummar värre än en traktor. Lugnet är som bortblåst och solstolen känns inte fullt lika skön längre. Kanske känner du att det där borde vara jag då gräset återigen hunnit skjuta i höjden, men kanske kan det vänta tills i morgon?! Eller kanske är det just nu som är den som drar igång gräsklipparen i tid och otid och tycker att det är ett helt okej sätt att få sig lite vardagsmotion. Vem du än är så behöver gräset oavsett klippas med jämna mellanrum när du bor i hus och det sköter sig inte själv eller?

 

 
 

 

Idag går det ju faktiskt att få till gräsklippningen utan minsta ansträngning från dig som husägare. Lösningen heter robotgräsklippare vilka man ser mer och mer i var och varannan trädgård idag. Just nu har de smarta robotgräsklippare på bygghemma. De erbjuder flera olika märken i flera olika prisklasser och på hemsidan får man även en tydlig guide över hur du ska tänka vid köp av en robotgräsklippare. Detta tyckte i alla fall jag var väldigt bra då det inte alltid är så lätt att hitta rätt i djungeln av produkter idag och man vill inte gärna att det blir fel när det handlar om större summor pengar. Så kanske skulle man införskaffa sig en robotgräsklippare som får sköta markarbetet så man själv kan passa på att luta sig tillbaka i solstolen när barnen sover istället för att springa runt och klippa gräset för egen maskin?!

 
 
Inlägg i samarbete med bygghemma

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

mammansprinsessor

Robotklippare är en av de bättre köp vi gjort till trädgården:) kramar

2018-05-26 22:33:01
Blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se/
MALIN

Jättebra tips! Kram

2018-05-27 01:08:27
Blogg: http://malinkirstine.se
ullie

i har två små gräsplätter o skulle nog inte ens va lönt me sån gräsklippare o så hjälps vi åt =)

2018-05-27 01:40:00
Blogg: http://weberskold.blogg.se/
Sara Ekman

Så himla smidigt!

2018-05-27 07:09:20
Blogg: http://aamaziing.se/
sara

Så smidigt med robotgräsklippare, men efter vi flyttat till radhus så har vi tok för litet för en robot. :) Ha en fin morsdag :)

2018-05-27 09:15:25
Blogg: http://sarakarlson.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: