Fullspäckad söndag!

Jag igår kväll :)
 
Hej fina du!
 
Vilket väder vi blivit bortskämda med denna helg. Rena rama sommartemperaturerna och strålande solsken. Man kan ju inte bli annat än glad! Igår hängde vi ute större delen av dagen på tomten. Det blev bus med barnen, klippning och rensning av häck, gräsklippning och mossrivning. Astrid var så duktig och hjälpte till att både kratta och slänga mossa i trädgårdstunnan :) Sen på kvällen åkte jag hem till en kompis och blev bjuden på middag och härliga gods bubblor att dricka. Vi kollade en film och pratade om allt mellan himmel och jord, så mysigt och välbehövligt!
 
Idag har jag jobbat ett extrapass på jobbet då det var många som var sjuka i personalen och direkt från jobbet åkte vi till min svärfar som fyller år och firade honom. Sen hem och laga mat, fixa lite med barnen och sen slocknade Moa strax efter 19 och Astrid strax därefter. Trötta tjejer efter en dag med massa skoj och frisk luft! Nu ska jag ta tag i berget med tvätt som väntar på att vikas undan och sen tänkte jag krascha i soffan en stund innan det är dags att sova. 
 
Hoppas du haft en underbar helg!  Kramar 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Älskar vädret, så underbart!! :)

2018-05-06 20:41:03
Blogg: http://beattriicee.se/
ramona

God morgon :) Man blir så glad när solen skiner och det är varmt. Visst är det roligt när barnen vill vara med och hjälpa till i trädgården. Mysigt att vara ute hela familjen och fixa. Hoppas du får en fin dag <3

2018-05-07 05:40:29
Blogg: http://nouw.com/ramonaboethius

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: