Dags för en uppgradering

Inlägget är ett samarbete med Babyworld
 

När vi köper saker till våra tjejer blir det ofta att vi handlar online i olika webshoppar. De flesta saker vi handlat till barnen både innan de föddes och efter att det kommit till världen är köpta på nätet. Gissar att jag inte är ensam om detta utan att det är så det ser ut idag, smidigheten väger många gånger högre än att få klämma och känna på sakerna i butik. Det händer även att jag åker till en fysisk butik och klämmer och känner och sedan åker hem och letar upp bästa pris och beställer hem istället.

 

Inom kort börjar det bli dags för ett nytt större inköp till lilla Moa som snart börjar växa ur sitt babyskydd. Det börjar bli dags att se sig om efter en ny bilstol, självklart ska vi ha en bakåtvänd stol för hennes säkerhets skull. Till Astrid har vi en Britax Max-Way och den har vi varit nöjda med. Hon sitter bra i den och den får bra plats i vår bil. Den är även rätt smidig att montera och har fått bra omdömen i säkerhetstester. Jag har suttit och jämfört lite olika bilstolar hos Babyworld som har flera olika välkända märken och däribland Britax. Har kollat lite på modellerna från Axkid och BeSafe också för att jämföra lite. Men som sagt så tror jag ändå att valet kommer hamna på Britax även denna gång.

 

 

Hos Babyworld hittar ni det mesta man kan tänkas behöva till barn och baby. Vagnar från välkända märken som Bugaboo, Britax, Joolz mfl., leksaker, kläder, inredning till barnrummet och mycket mer. De ger alltid fri frakt när du handlar för över 500kr och öppet köp i 365 dagar, vilket är väldigt generöst. Då har man tid att i lugn och ro fundera kring om man är nöjd över sitt köp eller ej.

 
 
 
Inlägget är ett samarbete med Babyworld

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Theres Sjöberg

Va braaa, kan jag hjälpa mina mamma-vänner med tips! 😃

2018-03-27 20:26:05
Blogg: http://tesssjoberg.blogg.se/
Carolina

Jättefina båda två! Ja, jätte smidigt att handla ifrån en online butik haha :D

Sv; ja, så gott med våfflor!

2018-03-27 20:52:20
Blogg: http://knaset.com
Petra

trevlig läsning

2018-03-27 21:09:02
Blogg: http://brunetpetra.blogg.se/
Maria

Viktigt att hitta bra och säkra bilbarnstolar till de små :)

2018-03-27 23:29:19
Blogg: http://gairamsbilder.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: