VernissageHej fina du!

Vad har du haft för sig denna tisdag? I morse lämnade jag Astrid på förskolan vid 09 och sen gick jag och Moa till gymmet. Hon sov lite drygt 30 min och satt sen snällt och myste med sin snutte i vagnen och tittade på andra som tränade. När hon började tröttna kollade jag på klockan och insåg att jag fått till hela 70 min(!!) styrketräning av hela kroppen så kände mig mer än nöjd!! Efter det fick vi hem, duschade och åt lunch innan det var dags att gå till förskolan igen. Sen var vi kvar på förskolan lite drygt en timme då barnen hade vernissage och visade upp det de jobbat med under läsåret. Det bjöds på salta pinnar och "fruktvatten" och så gick vi en tipspromenad där man kunde vinna böcker. Så roligt sett att få se vad de gjort på förskolan under året som gått. På Astrids avdelning hade de bland annat jobbat mycket med temat " Min familj"och då pratat om hur olika familjer kunde se ut, hur var och ett av barnens familjer såg ut osv.

Ikväll blev det veckohandling och lite lek och just nu nattar vi barn för fullt. Anders läser för Astrid och jag står just nu utanför sovrummet och försöker vänta ut Moa lite som krånglar som tusan ikväll 😓 I morgon väntar ett dagpass på jobbet för min del.

Hoppas du haft en fin dag och att du får en fortsatt fin kväll! Kramar från mig 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Julia Persson

Härligt åh gymma lite! :)

2018-06-12 21:00:37
Blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Evelina

Vad fin du är! :)

2018-06-12 22:24:05
Blogg: http://www.evelinarou.com
ullie

nu kom regnet hit i kväll vi har suttit ute o grillat hos kusin tills knotten tog oss ha ha
men va gullig hon är så kikar på alla så du får träna lite .. hon e van hi hi
kram o fin onsdag

2018-06-12 23:42:19
Blogg: http://weberskold.blogg.se/
Carro

Vilken härlig dag. Och krångel vid nattningen känner jag igen 😬😍

2018-06-13 06:26:40
Blogg: http://nouw.com/carroat
sara

Härligt, och skönt att du kan ta med Moa till gymmet! Det går inte med Lexus direkt, han är inte still i en sekund och hade varit totalt vansinnig om han var tvungen att sitta still i vagnen! ;) haha!

2018-06-13 07:16:08
Blogg: http://sarakarlson.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: