Hetta,skyfall och badEtt par bilder från helgen :)

Hej fina!

Då var det söndag och min jobbet har kommit till ända. Jobbat dag både lördag och söndag och igår efter jobbet åkte vi ut och badade och sen köpte vi med oss varsin kebabsallad på vägen hem. Idag efter jobbet kom Anders syster med familj över och vi grillade hamburgare och barnen lekte massor. Så galet varmt har det varit denna helg med, drygt 30 grader. Både igår och idag kom det en rätt så ordentlig åskskur men som ändå varit över snabbt. Välbehövligt med lite regn, skulle egentligen behöva komma mer men bra att det kommit lite i alla fall!

Lilla tjejen sover redan och nu är det dags att ta tag i nattning av Astrid. I morgon är jag ledig med båda tjejerna och så ska jag iväg med Moa till hörcentralen(utreder fortfarande hennes hörsel som ej blivit godkänd). 

Önskar er en fin kväll och en bra start på den nya veckan i morgon! Kramar från mig 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Petra

Ja det är galet kvaft nu ,barnen kan inte sova 😅Det kom lite åskskurar här men hade behövt betydligt mer regn än det lilla som kom,kramar

2018-06-03 21:38:43
Blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se
Denise

Den här helgen har känts olidlig emellanåt med värmen när det inte heller fläktar något alls. Men ändå så härligt vilket start på sommaren vi har!

2018-06-04 08:20:00
Blogg: http://hundlivet.se
Linnéa

Härliga bilder, och sååååå gott det ser ut :)

2018-06-05 23:20:59
Blogg: http://linnealiebig.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: