Effektiv förmiddag!


Hej kära du!

Här har vi haft en mycket effektiv dag hittills. Blev väckt av Astrid vid 07.00 och morgonen rullade på mycket smidigt för en gångs skull. Det var en glad tjej som jag sedan lämnade på förskolan vid 9-tiden. Efter det gick jag och  Moa ner på stan och spanade in vip-rean på MQ(fick 10% extra rabatt på rean då också) som var mellan 07-10 för speciellt inbjudna. Där köpte jag en present till min bror som fyllt år (som vi ska fira i morgon) och en topp/blus till mig själv. Sen gick vi direkt till gymmet och körde ett riktigt bra styrkepass, Moa sov lite drygt halva passet och sedan satt hon och tittade på alla som tränade, klappade händerna och skrattade. Nu sitter jag med en kopp kaffe medan Moa leker och strax är det dags att hämta hem Astrid!

Ikväll ska jag hem till en kompis på middag och i morgon jobbar jag ett dagpass innan vi ska på kalas hos brorsan. Fy bubblan vad kallt det är idag dock, bara 15 grader och blåser som tusan! Egentligen hade vi tänkt oss en picknick ikväll men det får vi ta en annan gång.

Hoppas du får en fin eftermiddag och kväll. Ska du fira Sveriges nationaldag i morgon  på något speciellt sätt?

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Amanda

Låter som en härlig dag <3

2018-06-05 17:25:32
Blogg: http://nouw.com/mandasdiary
Emma

Vilken härlig dag :)

2018-06-05 19:24:17
Blogg: http://nouw.com/emmalisch
Linda

Åh gillar MQ! Längesedan jag hittade ngt där, går i perioder tycker jag i olika affärer. Mestadels handlar jag på Vero Moda. Så mkt fint!
Svar: Ja hihi skall bli härligt detta, välbehövlig semester! Ja det har varit min dröm ett tag och nu äntligen! Häng gärna med oss på resa via instagram @lindamarie.nu

2018-06-05 20:48:16
Blogg: http://www.lindamarie.nu

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: