Packning pågår!

Hej på er denna måndag!

Hur har er vecka börjat? Min har börjat bra, lite knackigt med sömn i natt då Moa sovit oroligt(håller på att få ännu en tand) men annars ingen större fara. Vår måndag spenderas med att packa inför resan till Florida,vi åker i morgon!! Så nu är tvättkorgen tömd, de sista kläderna ligger i torktumlaren och vi håller på att plocka fram och se till att allt vi behöver kommer med. Dagens mål är att packa färdigt allt så vi bara har det sista i necessären och sista till handbagaget att stoppa ner i morgon bitti! Ja nu börjar det komma lite resfeber vill jag lova, spännande att flyga 10h med två småttingar. Det blir en ny erfarenhet minst sagt.

Det är fasen inte lätt att packa till 4 personer för 2 veckors semester vill jag lova. Men jag tror att vi har hyfsad koll i alla fall. Samtidigt som man inte vill missa något så vill man ju inte ha med sig för mycket för man vill ju kunna shoppa loss därborta också. Fördelen är att vi andra veckan bor i ett hus som vi hyrt och där finns tvättmaskin så man kan tvätta upp lite kläder. Annars är det nästan omöjligt att få med kläder till en 7månaders bebis för 2v tid då det ibland kan gå 2-3 ombyten på en dag... Vi har i alla fall bestämt oss för att ha två resväskor och en backpackingryggsäck för att lättare få med oss allt. Skukle aldrig fungera att ha tre resväskor på två vuxna, två små barn och en vagn på det. Kommer nog bli svettigt och mycket släpa ändå så det räcker och blir över, hehe.

Nej nu ska jag återgå till packandet. Hoppas ni får en fin fortsättning på denna måndag! Kramar 

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Jennifer

Hahah oj vilken packning! Ja det går ju åt lite när man är så många, är inte avundsjuk på själva packningen, men en resa till Florida hade ju inte suttit fel =). Hoppas ni får det kanon!

2018-02-12 12:58:44
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se
Mirre

Näe packa är inte det lättaste det vill jag lova hehe

2018-02-12 22:43:49
Blogg: http://nouw.com/sweetwords
Felicia Karlström

Lycka till med packningen, jag som tycker det är jobbigt och packa till mig själv! Haha! Skämt o sido! Kram på dig!

2018-02-13 20:33:04
Blogg: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Så kul med floida, hoppas det går bra att packa ner allt du behöver! :)

2018-02-14 16:19:32
Blogg: http://beattriicee.se/
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, så kul :D Hoppas ni får en fantastisk resa!

2018-02-16 07:38:04
Blogg: http://goforfit.se/
Linda

Känner igen det där med packningen, får alltid med mig lite för mycket😊 Trevligt med semester så här års. Hoppas ni får en underbar resa.

2018-02-16 16:26:11
Blogg: http://nouw.com/Hemljuvligahem
Jessica

Åh, så kul att åka till FLorida :D

2018-02-16 17:51:55
Blogg: http://jessicaas.webblogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: