Måndag och bvc-besök!

 
Hej!
 
Hur mår du och hur har helgen varit? Vi har haft en ganska lugn helg då även lilla Moa nu är hostig och snorig, stackars liten. Det började redan i torsdags så det har varit igång några dagar nu. Hon ser även ut att få ännu en tand så nätterna i helgen har varit mindre bra vilket ju inte är så konstigt! I natt sov hon ändå helt okej trots att jag vaknade några gånger och hörde hur täppt hon lät i näsan lilla hjärtat♥ Astrid mår bättre även om hon fortfarande hostar en del till och från och är lite snorig. Men ingen feber sedan i onsdags och betydligt mycket piggare!
 
Idag har vi varit på bvc för en extra viktkontroll av lilla Moa. Hon har planat ut på sin viktkurva egentligen sedan 3 månaders ålder och sen har den inte riktigt velat vända uppåt igen men idag hade kurva äntligen börjat vända uppåt vilket kändes så himla skönt! Det verkar som att det har fungerat att börja med lite mer mat istället för bara amning, skönt när man får ett kvitto på att man är inne på rätt spår! Dock är det alltjämt en liten tjej vi har då hon väger 7050g nu och är 67,5cm lång(hon blir 7 månader på fredag). 
 
Annars bjuder denna måndag på ett mycket kallt(-10°) men soligt och vackert väder. Får se om vi eventuellt går ut en sväng i eftermiddag eller om vi håller oss inne resten av dagen. Astrid är ledig denna vecka då vi inte vill riskera att ha henne på förskolan nu veckan innan vi ska åka på semester. Perfekt att kunna hålla henne hemma när jag ändå är hemma! Bara en vecka tills vi åker till Florida!! Jag är så jäkla peppad och det ska bli så skönt med värme och sol i två veckor!
 
Önskar dig en underbart fin måndag! Stor kram

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Sussi

Åhh så härligt med en Floridaresa. Ha det så underbart kul :)

2018-02-05 20:05:50
Blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Mirre Sweetwords

Oh härligt att kurvan börjar stabilisera sig och så fina de är

2018-02-05 22:09:55
Blogg: http://myflowergirl.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: