När långhelgen tagit slut

 
Hej fina du!
 
Solen skiner även denna förmiddag och skämmer bort oss med sin närvaro precis som den gjort hela denna påskhelg. Vårkänslorna börjar minst sagt komma och det ser ut som att det ska bli varmare denna vecka om än mindre soligt. Igår fick vi äntligen möjlighet att träffa lite folk och faktiskt få fira lite påsk med någon annan än bara vår lilla familj. Vi var hemma hos sambons syster med deras andra syster och deras familjer. Fikade, åt påskbord och hade äggknäckartävling i vanlig påskordning. Kusinerna lekte massor och det var som vanligt inte helt lätt att slita med sig Astrid hem när det var dags,hehe.
 
När vi kom hem mådde jag lite illa och kände mig hängig, blev rädd att det kanske var min tur att bli magsjuk nu så gick och la mig så fort barnen somnat. Kunde knappt sova i natt, vaknade om vartannat dels av drömmar om magsjukor(hur galet är inte det?!) och av en hostande och ledsen Moa. Tror inte jag fått mer än drygt 4h sömn i natt i omgångar, inte ens i ett svep vilket känns i kroppen och knoppen idag! Efter att vi lämnat Astrid på förskolan tog jag och Moa en timmes promenad i solen för att rensa skallen lite och få röra lite på sig samtidigt som man får njuta av vädret. Hade tänkt att gå till gymmet men med så lite sömn i kroppen kändes en promenad som ett bättre alternativ.
 
Nu blir det att jobba undan lite mail och bloggjobb, som fått ligga under helgen, medan Moa sover ute i vagnen. I övrigt har jag inga större planer för denna dag utan ska försöka vila lite innan vi sedan hämtar Astrid vid 14.00. Sedan blir det att mysa och leka med mina tjejer i vanlig ordning. I morgon börjar en ny vardag då jag ska jobba. Kommer jobba onsdagar och fredagar varje vecka och några helgpass. Känns både skönt, spännande, roligt och lite pirrigt. Det är bra att sambon och Moa får lite tid bara de två för att bygga upp en närmare relation. När jag är hemma vill Moa helst bara vara hos mig vilket i längden blir rätt tufft!
 
Nej nu ska jag ta tag i alla mail osv. Hoppas ni har en fin tisdag! Kramar

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Petra

fin bukett.

nu längtar man ännu mera till våren när solen lyser ute.

hoppas din påsk har varit bra

sv ska vi följa varandra på instagram?

2018-04-03 13:45:50
Blogg: http://brunetpetra.blogg.se/
Anonym

Va kul att du ville va med på veckans blogg! 💕

2018-04-03 14:40:25
ExklusivaMoi

Usch det tär verkligen på er småbarns-föräldrar... men ni är verkliga kämpiga hjältar för de små! Ta väl hand om dig å din La FAmillia och ha en super TREVLIG VECKA nu, kramar<3

Svar: Ja fy fabian vad drygt det är. Man blir så less!! Men nu håller vi alla tummar för att det får räcka för denna gång!
MADDISENJ.SE

2018-04-03 15:16:31
Blogg: http://exklusivamoi.blogg.se/
Emelie

Vilken himla fin bukett!! <3

2018-04-03 16:00:27
Blogg: http://lillaeems.se
Jonna

Hoppas du får en bra vecka <3

2018-04-03 17:07:28
Blogg: http://nouw.se/jonnaelb
Julia Persson

Så härligt med sol<3

2018-04-03 17:22:25
Blogg: http://nouw.com/juliaperssonn

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: