Det tar sig...


Hej!

Påskdagen är här och äntligen börjar vår "karantän" närma sig slutet för den här gången! Astrid passerar 48h utan symptom ikväll och Moa gjorde det igår. Så i morgon kan vi äntligen träffa lite folk igen. Må vi slippa fler magsjukor nu!! 

Igår på påskafton tömde vi spabadet på vatten och skrubbade rent det och fyllde på med nytt vatten så nu är den redo för en ny badsäsong igen, eller det är ju alltid säsong men vi badar mest på sommarhalvåret ;) På kvällen lagade vi ett mini-påskbord till oss och drack god must och även lite cava. En mysig dag ändå med bara vår lilla familj!

Idag har jag varit på gymmet och kört ben/rumpa, mage samt förbränning. Gjorde illa axeln lite igår när jag höll på och ramla när jag skulle skynda mig upp för trappan så det gör ont ut i överarmen vid belastning och vissa rörelser så fick vila armar/axlar idag så hoppas jag att det släpper snabbt! Sen har vi röjt i garaget och åkt iväg till tippen med massa kartonger och annat skräp som vi hade samlat på oss, skönt att bli av med. Ikväll händer inget särskilt utan vi ska bara laga lite mat och mysa!

Hoppas ni har en fin påsk kära läsare!

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Mirre

Skönt med träning, var också iväg i gymmet igår

2018-04-02 09:55:15
Blogg: http://sweetwords.se
Hanna Karlsson

Härligt med träning! Maten ser så god ut. Älskar lax. :-)

2018-04-02 11:29:26
Blogg: http://hannafialotta.blogg.se/
FILIPPA

Mysigt!

2018-04-03 10:34:11
Blogg: http://filippalofsved.se/
Pauline Hurtig

vilket sött lego :D Theodor älskar lego men de där har jag inte sett :)

2018-04-03 19:57:59
Blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: