En alldeles vanlig måndag

Hej på er!
 
Hur mår ni? Här hemma är det lite småsnorigt och småharkligt. Jag harklar och minsta tjejen snorar igen(andra gången på typ 3v). Antar att det kommer gå runt mest hela tiden här hemma nu under hösten och vintern när stora tjejen går på förskolan och släpar med sig massa bacciler hem, haha. Det är nog bara att vänja sig!
 
Måndag igen och en ny vecka har kickat igång. Vi har tagit det väldigt lugnt nu på morgonen, blev väckt av stora tjejen vid 07.00 då hon kom in till vårt sovrum och kröp intill mig i sängen och låg och myste. Lilla tjejen sov till 07.30 så jag passade på att få lite egentid och mystid med Astrid vilket går åt, man märker att hon tycker det är jobbigt till och från med att lillasyster tar mycket tid från mamma. Efter frukost för oss alla har vi myst i soffan och tittat på lite tv och jag har lagat Astrids favoritkanin som hade gått sönder(igen), det är verkligen hennes käraste ägodel och det skulle bli totalt kaos här hemma om den försvann eller gick sönder så pass att det inte gick att laga. Då kanske ni tänker, men varför har ni inte två likadana?! Jo det har vi men den andra går inte alls hem på samma sätt, för den är inte lika sliten och "ingrodd" som favoriten, så vi har allt försökt!
 
 
Blir en promenad vid lunchsovningen i alla fall då båda tjejerna tycker om att sova i vagnen, passar nog på att gå en sväng förbi stan också, skulle behöva köpa nya byxor till Astrid och ett par saker på Clas Ohlson. Sen blir det nog lite lek på tomten och i lekparken på eftermiddagen om vädret tillåter innan sambon sen kommer hem vid 16-tiden.
 
Hoppas ni får en fin måndag kära läsare! Kramar från oss

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

ExklusivaMoi

Åååh så härligt att kunna komma in hit igen och det är liv i bloggen ^^... MEN IRL ska ALLTID gå före, så ska det vara! Det där med favorit saken är viktigt... kan inte ersätta en som ser likadant ut utan det är just den där som gör att det är just den och inget annat =)... inte alls svårt att förstå! Massa kramar på dig och ha en super TREVLIG VECKA<3

2017-09-11 11:55:30
Blogg: http://exklusivamoi.blogg.se/
Madeliene

Superfin blogg! :)
Lust att göra ett bloglovin byte? :)

2017-09-12 19:05:36
Blogg: http://melanie.blo.gg

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: