All them colds came with the cold...

Hej på er!

Har ni fått en bra start på den nya veckan? Min kunde börjat bättre då jag lyckats dra på mig höstens första rejäla förkylning. Resten av familjen har varit förkylda de senaste tre veckorna så det var väl bara en tidsfråga innan det var min tur. Så denna vecka har inte varit särskilt produktiv, måste verkligen ladda batterierna och försöka pigga på mig inför helgen då vi ska fira min mamma som fyller 60 år i morgon.
 
Idag blir det ännu en dag med att hinka mängder med te blandat med honung, trycka i mig vitaminer och koka mig en ny sats av ingefärsshots. Allt för att försöka mota bort denna förkylning så gott det går. Stora tjejen är på förskolan och leker för fullt och lilla tjejen ligger ute i vagnen och sover så jag har lite egentid som jag spenderar med att blogga, dricka kaffe och titta på serier. 
 
 
 
Jag sitter och spånar lite på hur jag ska skriva min förlossningsberättelse eller om jag överhuvudtaget ska göra det. Tror det kan vara bra för andra att se hur olika förlossningar kan vara, att det inte finns något som är bättre eller sämre än det andra utan att alla förlossningar är unika. Vad tror ni om det?
 
Ha en fin dag nu! Kramar
Posted in: AllmäntEn alldeles vanlig måndag

Hej på er!
 
Hur mår ni? Här hemma är det lite småsnorigt och småharkligt. Jag harklar och minsta tjejen snorar igen(andra gången på typ 3v). Antar att det kommer gå runt mest hela tiden här hemma nu under hösten och vintern när stora tjejen går på förskolan och släpar med sig massa bacciler hem, haha. Det är nog bara att vänja sig!
 
Måndag igen och en ny vecka har kickat igång. Vi har tagit det väldigt lugnt nu på morgonen, blev väckt av stora tjejen vid 07.00 då hon kom in till vårt sovrum och kröp intill mig i sängen och låg och myste. Lilla tjejen sov till 07.30 så jag passade på att få lite egentid och mystid med Astrid vilket går åt, man märker att hon tycker det är jobbigt till och från med att lillasyster tar mycket tid från mamma. Efter frukost för oss alla har vi myst i soffan och tittat på lite tv och jag har lagat Astrids favoritkanin som hade gått sönder(igen), det är verkligen hennes käraste ägodel och det skulle bli totalt kaos här hemma om den försvann eller gick sönder så pass att det inte gick att laga. Då kanske ni tänker, men varför har ni inte två likadana?! Jo det har vi men den andra går inte alls hem på samma sätt, för den är inte lika sliten och "ingrodd" som favoriten, så vi har allt försökt!
 
 
Blir en promenad vid lunchsovningen i alla fall då båda tjejerna tycker om att sova i vagnen, passar nog på att gå en sväng förbi stan också, skulle behöva köpa nya byxor till Astrid och ett par saker på Clas Ohlson. Sen blir det nog lite lek på tomten och i lekparken på eftermiddagen om vädret tillåter innan sambon sen kommer hem vid 16-tiden.
 
Hoppas ni får en fin måndag kära läsare! Kramar från oss
Posted in: AllmäntHelt seriöst

Hej på er!
 
Det är inte så ofta jag delar musik såhär men jag fullkomligt älskar denna låt. Blir så sjukt glad av den och vill bara hoppa runt och dansa. Yes så är det, helt klart min feelgood-låt just nu. Hehe!
 
 
Denna torsdag har spenderats med att bråka med en bångstyrig 2,5 åring med enorm egen vilja som testar gränser till tusen. Så fort man säger nej blir hon vansinnig och gapar och skriker, puh! Det här med treårstrots... Den kom tidigt till vår familj,haha! Men sånt är livet. Det slutade i alla fall med att hon hade alla kläder på sig och gick medgörligt till förskolan och blev glad när hon såg kompisarna där så allting gott i slutändan! JAg följde upp det men en lång powerwalk, blev 7,5km idag och det tog lite drygt 1h och 20min. Överlägset längsta promenaden sedan förlossningen för 8v sedan så nu känner jag äntligen att jag börjat komma tillbaka och att kroppen samarbetar lite mer. Har sedan myst hemma med vår lilla 8v bebis, kollat på OITNB, ätit lunch och druckit kaffe och nu tänkte jag ta mig en dusch innan det är dags att hämta på förskolan.
 
En bild från dagens långa powerwalk, perfekt snacks att ha med sig när man är på språng både sockerfritt och glutenfritt! Bilden till höger är från igår när jag uträttade massa ärdenden
 
I morgon är det äntligen fredag vilket betyder att jag har båda barnen hemma och sambon slutar redan 13.00 vilket är lyxigt värre. Får se vad vi hittar på då, inga planer än så länge. Blir nog en promenad på förmiddagen i alla fall, älskar dessa powerwalks och båda barnen gillar fortfarande vagnen så perfekt att passa på när det
dags för stora tjejen att sova middag!
 
Hoppas ni får en fin fortsättning på denna torsdag! Kramar från mig
Posted in: AllmäntNär livet tar överhand

Hej alla goa läsare!
 
5 månader, så lång tid har det gått sedan jag skrev några rader här senast. Det har varit flera orsaker till det. Bland annat har jag inte haft någon motivation eller inspiration för bloggen, jag har spenderat min tid med familjen och husfix, jag har under denna tid hunnit med att vara höggravid och föda vårt andra barn och allt i efterförloppet av att få ännu en liten familjemedlem att ge tid och kärlek.
 
Syskonkärlek ♥
 
Dock känner jag nu att jag faktiskt saknar skrivandet på bloggen, kanske inte kommer ha tid att uppdatera dagligen och att "sträva" efter att ligga på "mest kommenterade listorna" och liknande som jag gjorde tidigate utan snarare lägger tiden på bra inlägg och att svara på de kommentarer jag får till dem så gott jag kan :) Kommunikationen med er läsare är ju en av de roligaste bitarna med själva bloggandet så det vill jag absolut inte tappa!
 
Har lite tankar om några inlägg som jag nog kommer bygga ihop åt er nu framöver. Blir nog en förlossningsberättelse, lite mer om nya familjemedlemmen och hur livet förändras när man helt plöstligt har två barn att ta hand om och sen ska jag även försöka fortsätta med mitt intresse för mode och dela med mig till er av outfits. Kommer nog bli en del inspiration gällande kläder till barn också då det är en stor del av livet nu!
 
Jag hoppas ni vill vara med på denna resa då jag nystartar min gamla blogg och (förhoppningsvis) fyller den med bra inlägg som uppskattas av både mig och mina läsare ♥
 
Kramar från mig
Posted in: Allmänt