What a morning!

 
Hej på er!
 
Ja herregud vilken morgon vi hade. Astrid var mysig och samarbetsvillig till en början men när vi skulle börja klä på oss och gå till förskolan brakade helvetet loss. Astrid skrek att hon inte skulle ha tröjan på sig och kastade den nerför trappen till källaren. Sen skulle hon lägga sig i vagnen utan ytterkläder på sig och sparkade och skrek när jag försökte få på henne överdragsbyxor och jacka... Ja vad ska man säga, jag tappade det och blev rejält arg på henne även fast jag vet att det inte hjälper något till men tro mig, ibland kan man inte hålla ihop det när man försöker komma iväg. Men det slutade i alla fall med att hon hade överdragsbyxor och jacka på sig och låg nerbäddad i vagnen med suffleten fördragen hela vägen till förskolan och väl där gick det bra att ta på såväl stövlar som mössa och väst. Haha fy fabian säger jag bara!!

Så efter den morgonen behövde jag en långpromenad med ljudbok från Bookbeat i öronen, bästa sättet att rensa skallen och komma till ro igen.Just nu lyssnar jag på Emelie Schepps första deckare "Märkta för livet", otroligt bra och spännande!! Blev en promenad på 8,5km vilket tog mig lite drygt 1,5h.
 
Nu ska jag dricka upp kaffet och amma Moa en vända till och sedan blir det en dusch för mig och ett bad för henne innan vi ska hämta hem storasyster från förskolan. I eftermiddag kommer min mamma hit och jag och sambon ska på föräldramöte på förskolan ikväll så då är hon snäll och ställer upp som barnvakt, full fart med andra ord. 
 
Hoppas ni har en fin tisdag♥

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Jessica Högberg

Skönt med en promenad när man behöver "rensa"=))

2017-10-10 16:03:00
Blogg: http://lchftrollet.blogg.se/
CAICAIS

Så skönt med en behövlig promenad!

2017-10-10 22:07:45
Blogg: http://caicais.se
Ida Lindborg ♡

Men så härligt!:D

2017-10-11 12:36:44
Blogg: http://photobylove.se/
sarah

aaa det jobbigt =( åh snygga bilder älskar vagnen

2017-10-11 16:57:04
Blogg: http://klarahs.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: