Sprattel, mamma-gris och rensning

Trött-mamma och söt och glad bebis ;)
 
God kväll kära du!
 
Hur har din tisdag varit? Min har varit bra trots dåligt med sömn natten till idag då stora tjejen av någon oklar anledning var vaken flera timmar mitt i natten och inte kom till ro för att somna om. Lilla tjejen svarade med att sova hela natten till 06.30, fantastiskt! 
 
Denna tisdag började med att Astrid inte ville gå till förskolan trots att hon varit hemma sjuk i 2v och fått hänga med mig och Moa. Hon ville prompt vara med mamma men när jag väl hade gått från förskolan gick det bra att leka med kompisarna enligt förskolelärarna så det känns ändå skönt. Blir väl lätt så att de blir lite extra mammiga när man hängt ihop mer eller mindre konstant i 2v. 
 
Jag och Moa följde upp dagen med babysim, riktigt mysigt även denna gång och hon började sprattla desto mer denna gång och plaskade även lite med armarna. Hon tittar sig storögt runt och småler lite då och då så det verkar som att hon gillar att bada! Det är mysigt att få den stunden bara hon och jag, det är inte helt lätt att få till när man har storasyster hemma även om det är supermysigt att vara tillsammans allihopa också så är det viktigt med egentid med båda barnen var för sig också. Efter babysimmet gick vi och hämtade hem Astrid som blev glad och kramades hårt när hon såg mig, mys-unge!
 
Kvällen har spenderats med att gå igenom lite fler kartonger nere i källaren och rensa lite och strukturera upp, snart har vi gått igenom allt som står nere i källaren, så himla skönt. Då kan man på allvar börja fundera på hur vi vill renovera därnere också så småningom!
 
Nu tänkte jag skära upp lite frukt, göra mig en kopp te och mysa ner mig i soffan under filten med sambon. Båda barnen sover redan så det känns lyxigt värre! Hoppas på en bättre natt i natt men man ska väl inte hoppas på för mycket ;)
 
Ha en fin kväll och sov gott när det blir dags för dig att sova! Kram från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

AngelicasVärld

Låter som en mysig dag och kväll! Kommer ihåg när jag gick på babysim med mina barn när de var små...så mysiga stunder tillsammans.

2017-11-07 20:47:24
Blogg: http://angelicasvarld.com/
AngelicasVärld

Låter som en mysig dag och kväll! Kommer ihåg när jag gick på babysim med mina barn när de var små...så mysiga stunder tillsammans.

2017-11-07 20:47:25
Blogg: http://angelicasvarld.com/
Alice

Åh jag ångrar så att jag inte gick på babysim med loppan :( trevlig kväll på dig!

2017-11-07 21:02:45
Blogg: http://alicelilja.vimedbarn.se
ullie

åhh det verkar så himla mysigt med baby sim
hoppas du ändå höll dej vaken till bolibomba innan du somnade för natten kram kram

2017-11-08 01:39:16
Blogg: http://weberskold.blogg.se/
Netti Starby

Vad kul med babysim och vilken mysig bild på er! <3 Kramis

2017-11-08 06:47:21
Blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Biggeros

Jag gick på babysim när min dotter var liten. Hon gillade inte alls att doppa huvudet men gillade alla de andra badglada bebisar=)

2017-11-08 10:24:18
Blogg: http://Biggeros.blogg.se
Marie

Det är skönt att rensa. Det skulle vi också behöva göra i källaren:)

2017-11-09 06:42:24
Blogg: http://maarrre.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: