Resan går till...

... FLORIDA! Äntligen är allt bokat och vi kommer under 2v i februari spendera vår tid i Florida. Vi flyger direkt med Norweigan till Fort Lauderdale och sedan kommer vi bo två nätter precis i närheten av flygplatsen, lite drygt en vecka kommer spenderas på västkusten på Fort Myers Beach där vi har ett hotell på stranden och sista veckan har vi hyrt ett hus strax utanför Fort Lauderdale tillsammans med sambons syskon och deras familjer. Då lär det bli en del shopping och utflykter till bland annat Miami Beach!
 
Det känns så skönt att alla boenden och även hyrbil är bokat och klart nu för då kan man börja ta tag i allt annat med ESTA(en värdehandling som alla resande måste ha när man ska åka in i USA), pass till lilla tjejen måste fixas och sedan allt annat runt omkring som ska till när man reser med små barn. Ska bli spännande att resa med ett barn som blir 3 år när vi är i USA och ett som då är 7 månader. Flyget tar lite drygt 10h så det är många timmar att sitta still och slå ihjäl tiden men vi hoppas på att de ska sova ett par timmar och sedan får man ladda ipaden med massa filmer och serier, ta med sig kritor och block osv så de har lite att roa sig med!
 
På detta Best Western hotell ska vi bo när vi är på västkusten :)
 
Vi har flög med Astrid för första gången när hon var lite drygt 2 år vilket var i februari i år, då åkte vi till Gran Canaria vilket tog 6h. Den gången gick det jättebra, verkligen över förväntan och hon sov ett par timmar då och sedan spelade och tittade hon en del på ipaden. Vi läste även någon bok och ritade lite så förhoppningsvis ska det fungera likvärdigt denna gång även om det är ett par timmar till att slå ihjäl.

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Netti Starby

Men åh vad roligt! :-D Kramis

Svar: Ja känns fantastiskt skönt!
MADDISENJ.SE

2017-11-29 12:31:23
Blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Jennifer

Åh vad härligt med semester! så spännande att resa med så små barn, jag skulle så gärna vilja ta en familjesemester snart.

Svar: Ja det känns mycket spännande, hoppas på att det ska gå bra :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 13:08:44
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se
Erica

Åh vad härligt att ha en resa inplanerad! :D Hoppas ni får det superbra!

Svar: Ja det är riktigt skönt att veta att man ska få åka iväg i februari när man är som mest trött på mörkret och vintern och när det brukar vara som värst med sjukdomar på förskolan också :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 13:10:13
Blogg: http://lifebyerica.se
Cornelia

Woow vilken häftig resa det låter som!

Svar: Ja jag hoppas det :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 14:01:09
Blogg: http://corneliae.blogg.se/
Amanda

Men gud så dröm!!!<3

Svar: Ja det känns helt fantastiskt <3
MADDISENJ.SE

2017-11-29 14:04:47
Blogg: http://mandasdiary.devote.se
Biggeros

Så spännande!! Jag vill även ta en tur till Florida i framtiden🤗
Det kommer gå så bra i med det att flygen är tillämpade att resa långt med:)

Svar: Ja de brukar ju vara väl anpassade och sen är det ju tur att det finns ipad som man kan fylla med filmer och serier som i alla fall stora tjejen älskar :)
MADDISENJ.SE

2017-11-29 15:48:52
Blogg: http://biggeros.blogg.se/
Hanna

ja nej eller hur! Jag vet ärligt inte många familjebloggar överhuvudtaget som skriver om sina barn och lite annat som vi gör, jag tycker de är jätte kul att han vill ta del och skriva om henne och hans tanker kring allt :D

Svar: Jätteroligt, det gör ju er/din blogg unik.
MADDISENJ.SE

2017-11-29 15:59:49
Anonym

Ååh har varit i Florida två gånger :) första gången i fort lauderdale och andra gången besökte vi också Miami och Orlando!! Älska det :)

2017-11-29 16:01:14
Blogg: http://nouw.com/nnathalies
Anonym

Ååh har varit i Florida två gånger :) första gången i fort lauderdale och andra gången besökte vi också Miami och Orlando!! Älska det :)

Svar: Kul att höra. Ska bli spännande att se vad vi tycker bäst om. Östkusten med fort lauderdale och Miami eller västkusten med fort myers beach, napels och sanibel island :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 16:01:15
Blogg: http://nouw.com/nnathalies
J

Vad roligt!!

Svar: Ja det ska bli riktigt skönt att komma iväg till värmen :)
MADDISENJ.SE

2017-11-29 17:36:44
Blogg: http://nouw.com/wellwhynot
NATALIA

Gud så roligt :D

Svar: Ja det känns riktigt bra. Spännande att flyga med två små barn men det ska nog gå bra :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 18:51:49
Blogg: http://nouw.com/nattis
Marie

Va härligt det låter!

Svar: Ja det ska bli så skönt att få komma bort just i februari när det brukar härja så mycket sjukdomar på förskolan och när man är som mest trött på vintern och mörkret :D
MADDISENJ.SE

2017-11-29 20:17:22
Blogg: http://maarrre.blogg.se
Josefin Nilsson

Åh vad kul! Florida är verkligen jättefint och jag har längtat tillbaka i stort sett varje dag sen jag var där i början av 2015. Sawgrass Mills kan jag rekommendera, ett stort shoppingcenter med bra priser strax utanför Fort Lauderdale. Hoppas att ni får en superbra resa :)

Svar: Härligt och kul att höra. Ja Sawgrass Mills är ett givet besök och där blir det nog en hel del shopping till både mig och barnen :DTack jag hoppas också att vi får två underbara veckor, så fort julen är slut kan tiden få flyga iväg så vi får åka någon gång :P haha!
MADDISENJ.SE

2017-11-30 06:39:27
Blogg: http://josefinnnilsson.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: