En olycka kommer sällan ensam!

 
Hej på er!
 
I torsdags tappade jag min telefon i golvet när jag var på Hemköp och skulle hämta ut två paket. Självklart sprack hela skärmen och det gick inte att använda alls, så jäkla irriterande och onödigt. Dessutom hade vi tappat vår ipad bara några dagar tidigare i golvet hemma och spräckt hela den skärmen. En olycka kommer ju sällan ensam och det stämmer mer än väl. Ska se om vi kan få ut lite på försäkringen för ipaden men telefonen var så pass gammal så jag kostade på mig en ny. Jag velade lite mellan Samsung Galaxy S7 och S8 och det blev den senare och jag fick hem den igår och är än så länge väldigt nöjd. Kameran är fantastiskt bra vilket känns otroligt roligt då det är telefonen man fotar mest med idag!
 
Måste även ge cred till telefonshoppen.se som jag beställde ifrån, mycket bättre pris(skilde så mycket som 1500:-) än i de "vanliga" elektronikbutikerna och jag beställde telefonen på måndag morgon och kunde hämta ut den hos mitt ombud dagen efter, grymt bra service!

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Marie

Vilken otur! men kul med ny telefon:)

Svar: Ja alltid roligt med ny telefon men surt att det ska hända just när man är föräldraledig och inte har världens bästa inkomst :P haha! Kram på dig
MADDISENJ.SE

2017-11-15 20:38:27
Blogg: http://maarrre.blogg.se
mammansprinsessor

Men så himla surt, men bra med ny mobil,kramar

Svar: Ja riktigt tråkigt men kul med ny telefon ;) Kramar
MADDISENJ.SE

2017-11-15 22:22:58
Blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se/
anniepiie

Men vilken otur!! :O Dock nice med nya mobil och bra service. :D

Svar: Ja inte alls tokigt med ny mobil dock, det var dags! Ipaden har vi dock bytt glas på nu så den kan vi använda, skönt att slippa köpa det också på en gång ;)
MADDISENJ.SE

2017-11-16 14:23:00
Blogg: http://anniepiie.blogg.se
sarah

nej vad tråkigt =/

Svar: Ja så himla drygt, men nu har vi i alla fall lämnat in ipaden och bytt glaset då den i övrigt fungerade tack och lov så vi sparade några tusenlappar på det i alla fall :)
MADDISENJ.SE

2017-11-18 14:34:39
Blogg: http://www.klarahs.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: