Våren som kom av sig...

Bild från weheartit
 
 
Hej på er!

Nu var det återigen längesedan jag skrev. Jag har blivit hopplös, haha! Men jag kommer försöka blogga när andan faller på och hoppas på att hitta tillbaka till mitt "flow" som jag hade tidigare för oj så kul det är när man väl sätter sig ner. Idag blir det att jobba ett kvällspass och sedan ett dagpass i morgon så det är jobb för hela slanten som gäller. 
 
Till något annat, vad hände med våren? Den verkar ha kommit av sig helt. Denna vecka började med att snön vräkte ner och nu ligger den återigen vit på gator och torg, fy sjutton vad less jag är på denna vinter. Visserligen ser det ut att bli "varma" dagar nu med ett par plusgrader så snön kanske kommer försvinna men alltjämt ser det ut att bli kalla nätter. Så jag antar att det bara är att försöka tänka positivt så dyker väl våren upp så småningom...
 
Nej nu ska jag äta upp min lunch och sedan göra mig i ordning för ett jobbpass! Ha en underbar torsdag kära ni♥

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

myrtillus.blogg.se

åå vad jag vill ha vår nu...

2017-03-09 14:07:14
Blogg: http://myrtillus.blogg.se/
Marie

Ja nu får våren gärna komma.

2017-03-09 14:33:06
Blogg: http://maarrre.blogg.se
ExklusivaMoi

Är säker på att då när du vart aktiv och hade den flow så var ditt liv annorlunda... nu har du/ni gått in i småbarns-livet och den tar ju plats i ens liv =)
Jag som tycker att det räcker med att mitt jobb få ta plats mitt liv, så jag kan tänka mig att även ett familjeliv med småbarn tar ytterligare tiden... som mer än väl få lov att ta det! Ta hand om dig och ha en super TREVLIG fortsatt HELG, kramen damen

2017-03-11 18:59:01
Blogg: http://exklusivamoi.blogg.se/
ullie

ja men det är ju så man ska ha tid oxå ibland känns det som den inte räcker till
Önskar en in söndag kram

2017-03-12 00:03:54
Blogg: http://weberskold.blogg.se/
Jennifer

Så tråkigt med alla de här bakslagen i vädret! Men den här helgen har det ju iallafall varit strålande sol och riktigt vårfint :).

2017-03-12 07:28:22
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: