Underbara helg!

Bjuder på två bilder från Instagram så kommer min festoutfit från igår lite senare!
 
Hej på er!
 
Nu börjar helgen så smått lida mot sitt slut och det är dags för vår lilla familj att komma in i en helt ny vardag där både jag och sambon jobbar och Astrid ska gå på förskolan. Kommer bli en ny utmaning att anta för oss och det kommer absolut krävas lite mer planering än tidigare! Blir spännande att se hur vi får ihop allt detta, hehe!

Helgen har varit riktigt bra. Igår var vi i Tuna Park och shoppade lite och fikade, sen lämnade vi Astrid hos mormor över natten och vi åkte till Stockholm på 50-års fest. Vi hade en riktigt roligt och trevlig kväll med god mat, härligt sällskap och god dryck. Vi kom hem vid 01.30 och sov till 09.45 i morse, så otroligt skönt och lyxigt med sovmorgon! När vi vaknat till liv unnade vi oss en brunch på hotell Comfort inne i stan, så jäkla gott och lyxigt!

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Marie

Åh va härligt det ser ut med brunch på hotell:) Vi äter ibland hotellfrukost på helgerna, verkligen en vardagslyx som är värt att unna sig ibland.

2016-09-18 21:16:26
Blogg: http://maarrre.blogg.se
Linda

Det är verkligen lyx att unna sig brunch på hotell. Det kommer att gå så bra med eran nya vardag.. Bara ni kommer in i det. :D

Kram

2016-09-19 08:53:44
Blogg: http://adnilas.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: