Måndag och ny vecka!

 
Hej på er!
 
Jösses vad helgerna bara rusar förbi, vi har dessutom haft full fart mer eller mindre hela helgen så då går den ännu fortare. Både lördag och söndag vankades det kalas vilket var supermysigt och trevligt. Lite småfix hemma har vi också hunnit med men inga större saker. Nu är det återigen måndag och en ny vecka är igång, solen och värmen håller sig kvar vilket känns fantastiskt och jag har lämnat lill-tjejen på förskolan vid 09.30 och än har jag inte hört något från dem så antar att det går bra. Håller tummarna för att hon ska kunna äta och sova där nu och att hon ska trivas. Hon brydde sig knappt när jag sa hej då idag ute på gården utan sprang iväg och lekte med några bollar, känns skönt att hon inte blev sådär superledsen.
 
Jag har passat på att ta en promenad på fm och har även hunnit städa badrummet, ätit lunch och druckit kaffe. Nu tänkte jag ta mig ut på altanen och plantera om lite blommor och om de inte ringer från förskolan så är planen att hämta henne vid 14.00 så vi får se hur det blir, skum känsla att vara hemma själv utan barn... Men samtidigt skönt om hon börjar trivas där hon ska vara när vi jobbar!!
 
Hoppas ni får en fin start på den nya veckan! Kramar från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Jennifer

Så kul när barnen trivs och tycker det är roligt på förskolan. Aldrig kul att lämna ifrån sig dem men det gör det så mycket lättare när man vet att de har det roligt :).

2016-09-12 15:58:01
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se
Jennifer

Så kul när barnen trivs och tycker det är roligt på förskolan. Aldrig kul att lämna ifrån sig dem men det gör det så mycket lättare när man vet att de har det roligt :).

2016-09-12 15:58:01
Blogg: http://mammanenne.vimedbarn.se
Ida

Fin blomma :) Kul att hon trivs :)

2016-09-12 17:58:51
Blogg: http://nouw.com/iidaeiinarsson
Netti Starby

Vad skönt att det går bra för tösen och det brukar gå mycket bättre än vad man tror :-D Kram

2016-09-12 18:27:59
Blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Cissi

Vad roligt för henne att hon trivs och träffar nya kompisar :)

2016-09-13 15:43:40
Blogg: http://cissileandersson.blogg.se/
Marie

Vilken fin bukett. Va kul att hon trivs. Hoppas det fortsätter så:)

2016-09-15 07:27:12
Blogg: http://maarrre.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: