Ledig tisdag!

 
 
Hej på er!
 
Min jobbhelg är över och jag har en ledig dag denna tisdag. Var ändå en bra jobbhelg och det var roligt att jobba så det känns alltid skönt när det är så :) Jag har ju världens roligaste jobb när det fungerar som det ska, det vill säga när rätt patient ligger på rätt avd. osv! Det blir aldrig långtråkigt på mitt jobb då det är så otroligt varierande och jag lär mig nya saker dagligen vilket är fantastiskt roligt! Sen kan det vara brutalt tufft till och från också men när man har de där bra dagarna känns yrkesvalet så jäkla rätt!!
 
Så där då fick jag det sagt också,hehe! Annars då? Jo ledig tisdag med lill-tjejen har hittills inneburit mycket mys inne med en trött tjej som har lätt till att bli ledsen och frustrerad. Tror mycket av detta bottnar i omställningen till förskolan från att ha varit hemma med mig eller sambon i 1,5år samt att hon mer eller mindre varje vecka får en ny tand som spricker igenom så hennes stackars tandkött är svullet och irriterad både här och där. Så det är inte konstigt att hon är sliten och lite i obalans, stackars liten♥
 
Vi har hunnit med att handla lite mat också, det tyckte hon var kul. Hon älskar att komma ut bland folk så det är tacksamt. Hon satt i vagnen och trallade, sjöng och pratade för fulla muggar hela tiden, så mysigt! Nu sover hon och jag äter lite lunch, ska ta och baka en kladdkaka med dumlekolor i som efterrätt till kvällens middag då tjejerna kommer förbi.
 
Hoppas ni har en fin tisdag! Kramar från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Cissi

Det finns för och nackdelar med att jobba "skift", rätt bra för er dotters skull då hon kanske inte behöver gå på dagis så mycket när hon är liten <3
Men nackdelen tyckte jag var att man jobba när alla andra var lediga ;)
Idag jobbar jag mån-fredag och det passar mig bäst!

Hoppas ni får en trevlig tjejkväll :)

2016-09-27 15:00:57
Blogg: http://cissileandersson.blogg.se/
Linda

Åh visst är de där lediga dagarna efter att ha jobbat helg underbara, det som är bra är att man faktiskt är ledig mitt i veckan när man jobbar inom vårdyrkena så man kan faktiskt hinna göra massa ärenden då.
Här har vi kommit hem för en stund sen efter att ha varit på föräldragrupp och en sväng till affären efter det, men idag har lill tjejen varit ganska missnöjd till och ifrån.
Ha en fin kväll
Kram Linda

2016-09-27 18:19:35
Blogg: http://stigintilloss.blogg.se
Linda

Härligt att du har ett jobb som du trivs med. Stackars Astrid. Ha en mysig kväll.. :D

2016-09-27 20:16:39
Blogg: http://adnilas.blogg.se
ullie

så fin du är !
ja det är skönt när jobb helgen är över även i fall det går bra när man väl är där.
gillar att jobba i vården
så trött här efter kvällsjobb så skickar bara en kram o önskar fin onsdag

2016-09-27 22:57:55
Blogg: http://weberskold.blogg.se
Marie

Visst är det en härlig känsla när man känner att man har hittat rätt yrke?:) Så känner jag också!

2016-09-30 09:29:56
Blogg: http://maarrre.blogg.se
Sarah

fin du är

2016-10-09 12:40:12
Blogg: http://klarahs.blogg.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: