Lediga måndagar rockar!

Vita rosor pryder vårt matbord sedan i fredags, älskar färska blommor♥
 
Hej på er!
 
Måste börja med att tacka för alla underbara och peppande kommentarer som jag fått efter mitt förra inlägg. Ni läsare är verkligen helt fantastiska och som jag skrev är det en stor del i att jag tycker att bloggandet är så himla roligt! Jag tänker ge bloggen en chans till och ska försöka satsa lite mer nu. Kommer fortsätta dela med mig av min vardag, outfits, modetips och mycket mer! Hoppas ni hänger med även i fortsättningen!

Idag är det måndag igen(veckorna flyger verkligen fram) och jag är ledig efter att ha jobbat helg. Jag och lill-tjejen har varit och veckohandlat, hämtat ut paket, ätit lunch och nu sover hon sin middagslur och jag passar på att skriva några rader här. Jag har fotat dagens outfit(första sedan typ augusti) och även fotat innehållet i ett av paketen men det håller jag nog på tills i morgon ;) Annars idag har vi inga större planer, jag funderar på att ta mig ut i trädgården och röja lite. Klippa lite buskar, kratta lite löv osv medan Astrid sover och sen kanske det blir en tur till lekparken i eftermiddag.
 
Hoppas ni har en fin måndag! Kramar från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Marie

Å va kul att du väljer att ge din blogg en chans till:)

2016-10-17 13:38:23
Blogg: http://maarrre.blogg.se
Mallan

Håller med ovan :) Det är inte alltid lätt att varken finna tid eller ork till det och ibland saknar man helt enkelt motivation. Hoppas du finner den! :) Fint med färska blommor, älskar också det. Har lovat att belöna mig själv med fredagsbukett varenda vecka nu, haha.

2016-10-17 17:22:11
Blogg: http://majzans.vimedbarn.se
Cornelia

Vilka vackra rosor!

2016-10-18 10:45:18
Blogg: http://corneliae.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: