Keso Protein

 
 
Jag har fått chansen att testa Arlas nya Keso med extra mycket protein, Keso Protein. Den kommer i tre olika utföranden nämligen; en burk med endast keso samt två olika "färdiga mellanmål" som är perfekta att ha med sig efter träningen, som mellanmål på jobbet eller något annat. De färdiga mellanmålen kommer i smakerna Keso Kokos & Branflakes och Keso Jordgubb & Müsli.
 
De färdiga mellanmålen har jag tagit med mig till jobbet, perfekt frukost eller mellanmål på eftermiddagen när man känner att energin börjar gå ur en. Burken med bara Keso har jag använt som tillbehör till bananpannkakor tillsammans med frukt och bär. Alla dessa tre var väldigt goda och mättade otroligt bra tack vare det höga proteininnehållet. Jag kommer absolut köpa dessa fler gånger!
 
Tack vare att jag är en buzzador har jag fått testa dessa produkter vilket känns väldigt roligt. Du kan också bli en buzzador genom att klicka här! Det är helt gratis och du får chansen att testa såväl olika livsmedelsprodukter som skönhetsprodukter och annat! Riktigt roligt och givande!

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Måste prova! :)

2016-03-15 17:24:57
Blogg: http://sofiavaha.blogspot.se
Zaisha <3

blev medlem genom länken :D hoppas det kommer något roligt :D

2016-03-15 17:50:41
Blogg: http://zaisha.blogg.se/
Hedda Rönnlund

Var de goda?:)

2016-03-15 19:19:52
Blogg: http://nouw.com/heddaronnlund
Hillevi

Åh måste testa!

2016-03-15 21:49:44
Blogg: http://nouw.com/hillevilofgren

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: