Nytt att testa på under 2016!

Det är svårt att tro att halva året redan har passerat. Tiden går fort när man har kul, och året har redan bjudit på sin beskärda del av roliga äventyr och spännande utmaningar. Men för den sista hälften av året har jag bestämt mig för att testa på ytterligare ett par nya saker.

Vare sig det handlar om att hitta den rätta träningsformen, eller att lära sig ett nytt spel, så handlar 2016 om upplevelser. Och i år finns det minst sagt en hel del att testa på.


Har du följt mig ett tag så vet du att jag älskar mode, och att jag ständigt laddar upp bilder på mina senaste köp. Jag planerar även att ordna en ny design till min blogg, samt att jag har börjat använda mig av appen LightX som hjälper mig att få en professionell touch på mina snaps.

 

 

En annan sak jag alltid har velat testa på är yoga. Förut joggade jag alltid, men jag brukar gå för hårt in i början och skada mig. Men jag letade runt lite på internet efter en mildare träningsform och läste att yoga är minst lika bra som att gå ut och jogga. Som tur är finns det flera tips och guider på Youtube om hur man lättast utövar yoga, vilket gör det mycket enklare att komma igång. En person jag har lärt mig mycket av är Isabella Löwengrip, och om det fungerar för henne, är jag övertygad om att det kommer att fungera för mig!


Faktum är att det finns otroligt mycket information på internet om vad du än kan tänkas vilja lära dig. Att spela blackjack till exempel. Det är något jag alltid har velat lära mig, men de konstiga ordvalen på engelska har alltid gjort det så svårt att lära sig hur spelet fungerar. Som tur är kan jag spela med andra svenska spelare på Betway som också erbjuder välkomstbonusar för oss nybörjare så vi kan göra ett par nybörjarmisstag i början utan att det kostar en enda krona.

Under året vill jag lära mig mer om hur jag bättre kan ta hand om min kropp, och det är framförallt nya TV-program som Vegorätt som visar hur jag kan göra hälsosamma alternativ till min vanliga kost som inspirerar mig. Jag ser verkligen fram emot att testa på några av de recepten.

 

 

Ett annat av mina favoritsätt att lära mig nya recept är att besöka bloggen Skippa Nudlarna som alltid inspirerar mig till att göra en fräsch måltid istället för den tråkiga maten jag annars brukar att göra.


Jag gillar verkligen den här trenden för den visar verkligen att det inte behöver vara tråkigt att göra god hälsosam mat. Och varje nytt recept jag lär mig, är ett steg närmare för mig att bli castad till nästa säsong av Sveriges Mästerkock ;)


Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Teddys // Buddhist & Vegan

Älskar yoga, det finns väldigt mycket bra på youtube!

2016-07-12 14:26:18
Blogg: http://nouw.com/teddys

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: