Att hitta rätt belysning för hemmet

Något som jag funderar mycket kring nu när vi ska renovera och flytta är belysning. Det går att skapa så många olika stämningar och känslor i ett rum med hjälp av lampor och belysning av olika slag. Att hitta rätt belysning för rummet man ska inreda är inte lätt speciellt inte då man många gånger använder rummen till flera olika aktiviteter som i sin tur kräver olika ljuskällor. Ett rum som kommer bli en utmaning i nya huset är helt klart vardagsrummet som är utformat som ett L eller som man kallar det så ligger det i fil. Det kommer bli såväl sovhörna med tv och biosystem som ev myshörna och matsalsdel i ett och samma rum. Det kommer helt klart krävas många olika ljuskällor för att få till ett mysigt rum som även kan anpassas till diverse olika aktiviteter som sällskapsspel, middagar, filmkvällar, läsning, lek för Astrid osv.
 
Jag har redan nu suttit och tittat på flera olika sidor med lampor och ljuskällor och det finns mycket snyggt. Jag är lite sugen på lite nya taklampor till såväl vardagsrummet som hall och sovrum. Hos lampgallerian.se finns väldigt mycket fina lampor som jag mer än gärna skulle vilja ha i vårt hem. Ni kan se några fina taklampor som jag hittat hos dem i kollaget nedan. Fjäderlampan tror jag skulle ge ett mysigt sken i något av sovrummen eventuellt, kanske i Astrids rum när det sen blir dags att göra i ordning och inreda det. De övriga taklamporna skulle kunna fungera både i köket, hallen och vardagsrummet så vi får väl se vad som får hamna i vårt nya hem senare. Kommer absolut kolla in denna sida igen då det fanns ett väldigt brett utbud och många riktigt fina lampor!
 
Skulle tro att vi kommer jobba mycket med dimer i flera av rummen men även flera olika ljuskällor med olika starka lampor osv. Ska bli så himla roligt att få testa sig fram lite och se vad vi behöver komplettera med och köpa nytt och vad vi kan behålla sedan tidigare.
 
Sponsrat inlägg

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Linda

Jag vet precis hur det är med belysningen. Jag har inte riktigt veta med det i min lägenhet. Hit flyttade jag inte förrens i augusti och jag har inte sett hur jag ska ha med belysningen förrens nu under hösten med den saken när det har blivit mörkt allt tidigare ute om kvällarna. ;)

2015-10-19 17:31:48
Blogg: http://adnilas.blogg.se
Anonym

Vilka snygga :D

2015-10-19 19:18:02
Blogg: http://liindstrand.blogg.se
Elin

Ni ska se att ni hittar den lampan ni vill ha :D lovar er det!
Snygga :)

2015-10-19 19:39:24
Blogg: http://nouw.com/ElinNordwall
Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Ååh, den lampan längst till höger diggar jag!

Sv: Tackar så hjärtligt! Jamen verkligen. Det ska gudarna veta!

2015-10-19 19:51:45
Blogg: http://musicismyboyfriend.spotlife.se
♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Belysning gör verkligen mycket i ett hem.

Nu är intervjun med dig publicerad! :)
http://evahle.se/2015/october/lasarintervju-10-madeleine.html#comment

2015-10-19 23:11:02
Blogg: http://evahle.se

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: