When life come's knockin' on your door...

 
 
God kväll!
 
Kände att jag ville kika in här och lämna ett litet spår efter mig. Igår blev det ingen bloggning då det var en jobbig dag där familjen/släkten fick stå i fokus. Vi var på begravning vilket var och nog alltid är tungt, men det var en vacker begravning också. Overkligt bara av att behöva ta farväl av en person som funnits hos oss sedan jag var liten. Konstig känsla det där att en person plötsligt inte finns längre, ett tomrum som är svårt att förstå och ta på. Märkligt det där med döden...
 
Idag har det varit full rulle med städning av lägenheten, lite adventspyntande, tvätt och en tur till huset. Sambon, min bror och min pappa har slitit på för fullt i huset, så himla tacksamma över att få så mycket hjälp av vänner och familj. Särskilt då det blir att jag får ta hand om Astrid mycket och sambon får jobba i huset efter det vanliga jobbet även om jag försöker jobba så mycket jag kan i huset när tillfälle ges!
 
Nej nu ska jag fortsätta mysa här i soffan. Astrid sover och sambon fick rycka ut på jobb(han har jour denna vecka) så jag kikar lite på Så mycket bättre och tänkte ordna lite tidsinställda inlägg och svara på lite kommentarer.
 
Stor kram till er från mig

Denna design är gjort av Alice - http://alicelindstrom.se
beställ din egna design genom att klicka här

Sarah

Ok då för står jag

2015-11-29 00:09:43
Blogg: http://klarahs.blogg.se
N

Usch vad tråkig med begravning men kul med julpynt!

2015-11-29 06:18:29
Blogg: http://nouw.com/nathaliemaria
Linda

Begravningar är inge roligt men dom brukar vara fina. Härligt att ni får hjälp med renoveringen av huset nu när ni har lilla Astrid.

2015-11-29 08:14:55
Blogg: http://adnilas.blogg.se
Mikaela

Bra ord!

2015-11-29 09:56:05
Blogg: http://orsin.blogg.se
Pauline Hurtig

vilket fint citat!

2015-11-29 11:39:49
Blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

Mejl: (visas inte)

Blogg:

Kommentar: